Snadno oloupané uzeniny Slupka na trvanlivém salámu někdy drží doslova jako přilepená. Proto jej na krátkou dobu… Celý článek
Špikovaná drůbež Veškerou drůbež můžeme špikovat proužky slaniny. Zvlášť vhodná jsou vysoká prsíčka. Ta… Celý článek
Aby se grilované maso nelepilo Také se vám často stane, že jakmile začnete grilovat a položíte první kousky masa na sotva… Celý článek
Skvrny na bramborách Zelené skvrny na bramborách je nutné důkladně odříznout. Jsou znamením nezralosti nebo… Celý článek
Jak snadno oloupat česnek? Česnek k české kuchyni patří, při vaření ho používáme téměř denně, skvělý je i do pomazánek,… Celý článek
Káva vás na nohy nepostaví Mezi lidmi je velmi rozšířené, že šálek silné kávy postaví společensky unaveného člověka na… Celý článek
Flambování Už jste vyzkoušeli tenhle efektní způsob úpravy pokrmů? Jestli ne, nebojte se toho. Docílíte… Celý článek
Křehké polévkové maso Není nad chutnou polévku ze silného a voňavého vývaru a spousty hovězího, které pak ještě… Celý článek
Tvarování noků Výborně chutnají k omáčkám, zapečené i jako příloha i masu. Podávat je ale můžete i k pečené… Celý článek
Nahořklý chřest Je nejen chutný, ale i zdravý. A zároveň také jednoduchý na přípravu. Proto si stále častěji… Celý článek