Pozor na alkohol Máte rádi pokrmy z hub? Pak jste možná už slyšeli o tom, že by se neměly konzumovat s… Celý článek
Játrové knedlíčky do polévky Pořádný silný vývar s nudlemi a játrovými knedlíčky je klasika, kterou většina z nás miluje.… Celý článek
Snáze vyklopené buchty Když jsou buchty dozlatova upečené, nevyndáme je ihned, naopak, necháme je ještě asi 5 minut… Celý článek
Nadýchané palačinky Jsou skvělé nasladko, ale i naslano. Řeč je o palačinkách, které jsou hotové raz dva a stačí… Celý článek
Jak uchovat mango Vynikající tropické ovoce s nezaměnitelnou aromatickou, sladkou, kořeněnou a navinulou chutí,… Celý článek
Jak na výborné ražniči? Pokrm původem z Balkánu u nás rychle zdomácněl. Maso napíchané na špejli nebo kovové jehle,… Celý článek
Vždy sypká a bílá dušená rýže Pokud jste vlastníkem rýžovaru, tak na tomto úkolu není nic složitého. Nicméně vaření rýže v… Celý článek
Snadno nastrouhaný sýr Máme-li sýr tvrdý, a ještě k tomu rozdrobený na kousky, pak nejde téměř vůbec strouhat.… Celý článek
Rybí polévka pro štíhlou linii Jestliže nám do oběda zbyde trochu smažené ryby, připravíme z ní chutnou a lehkou polévku k… Celý článek
Třené těsto s koňakem Třené těsto je součástí velkého množství receptů. Je velmi chutné, vláčné a jeho příprava je… Celý článek