Trik s přesolenou polévkou Přesolenou polévku budeme moci zase jíst, když do ní přidáme dva vaječné bílky. Ztuhlý bílek… Celý článek
Ohřívané pomfrity Hranolky jsou nejlepší čerstvě osmažené. Co ale dělat, když vám nějaké zbydou a vy je… Celý článek
Jak skladovat chléb? Také se vám stává, že předevčírem koupený chléb je tvrdý, jako kdybyste ho doma měli týden, a… Celý článek
Voda vyluhuje vitamíny Ovoce nikdy nemáčíme dlouho ve vodě, protože se v ní vyluhují cenné vitamíny. Ovoce raději… Celý článek
Jak dostat kečup z láhve? Nejspíš to dobře znáte, chcete si na talíř dát kečup, otevřete novou lahvičku, ale ať s ní… Celý článek
Křehounký závin Také tak milujete štrůdly a záviny? Jejich příprava není složitá, určitě už to máte nacvičené.… Celý článek
Pikantní řízky Smažené řízky jsou oblíbená česká klasika, je ale pár způsobů, jak je vylepšit a pozdvihnout… Celý článek
Topinky nenasáknou tuk Starý chléb nejlépe zužitkujeme na topinky. Ty ale při smažení nasáknou příliš mnoho tuku.… Celý článek
Problémy s omáčkou Servírujete oblíbené omáčky v omáčníku, aby si každý nandal jen tolik, kolik sní? Pak se vám… Celý článek
Jak na vajíčka přilepená k obalu Většina z nás kupuje vajíčka buď v platech po třiceti kusech nebo v menším množství v… Celý článek