Jak správně připravit halušky? Jednoduché, levné a rychlé na přípravu. Použít je můžete jako samostatný pokrm, skvělé jsou i… Celý článek
Jak rolovat roládu, aby se nepotrhala? Nadýchané piškotové rolády patří k oblíbeným moučníkům. Ať už jsou naplněné krémem, marmeládou… Celý článek
Jak vybrat správnou mrkev? Sladká, křupavá, šťavnatá a chutná. Taková by měla být mrkev, na níž si skutečně pochutnáte.… Celý článek
Jak využít slupky od jablek Pečete často štrůdly a jablečné koláče nebo třeba z jablek lisujete šťávu a oloupané slupky… Celý článek
Jak vytvarovat vanilkové rohlíčky Jsou křehké, božsky voní a skvěle chutnají. Vánoce si bez nich neumíme představit. Vanilkové… Celý článek
Jak na šťavnaté kuře s dokonalou kůrkou? Pečené kuře je klasika, kterou má každá rád. Navíc je úžasně variabilní. Vynikající je s… Celý článek
Jak na domácí kvásek? Není kvásek jako kvásek. Nepleťte si kvásek z droždí, mléka a cukru s pravým chlebovým kvasem.… Celý článek
Jak na domácí kysané zelí? Je nejen chutné, ale také posiluje imunitu, pomáhá při trávení, jeho šťáva snižuje diabetikům… Celý článek
Jak sušit česnek a jak ho skladovat Máte doma větší množství česneku a přemýšlíte, jak ho správně usušit a uskladnit, aby vydržel… Celý článek
Jak ochutit polévku Když nemá polévka nebo vývar po uvaření ten správný říz, přijde na řadu dochucování. Rychlým… Celý článek