Jak to udělat, aby se těsto nepřipálilo Trápí vás, že ať už pečete koláč, štrúdl, muffiny nebo třeba pizzu, máte obvykle těsto naspodu… Celý článek
Kvalita mouky Možná si teď řeknete, že všechny mouky jsou přece stejné, v kvalitě se nijak nemohou lišit.… Celý článek
Mletá káva Pokud máte rádi chuť kávy i v moučnících, ať už v těstu nebo krému, příště ji před přidáním k… Celý článek
Jak nemít při dělání palačinek všechno špinavé od Také míváte při pečení palačinek syrovým těstem pokapaný sporák a okraj pánve? Příště použijte… Celý článek
Jak oloupat mandle Ať už se chystáte péct vánočku, mazanec, koláče, cukroví, připravovat domácí marcipán nebo… Celý článek
Aby jablka nezhnědla Ať už se chystáte strouháte jablíčka do štrúdlu, koláče, salátu nebo je jen chcete nakrájet na… Celý článek
Nadýchané bramborové knedlíky Jsou součástí české kuchyně, hodí se k pečenému vepřovému se špenátem, hovězímu na česneku,… Celý článek
Jak oloupat kaštany? Taky tak milujete tu vůni a chuť pečených kaštanů? Nemusíte za ně utrácet majlant někde na… Celý článek
Aby se vosí hnízda nelepila na formu Také se každý rok při přípravě tohoto oblíbeného nepečeného vánočního cukroví rozčilujete,… Celý článek
Jak uvařit těstoviny, aby se neslepily Špagety, kolínka, vrtule, tagliatelle... Pokrmy z těstovin patří k populárním, skvělé jsou i… Celý článek