Vejce za pár minut k použití Pokud zapomeneme vyndat vejce, které mají mít hned pokojovou teplotu, dáme je do mísy a… Celý článek
Jak zužitkovat starší pečivo Určitě se to často stává i vám, že vám doma zůstávají starší rohlíky, housky a chléb, které už… Celý článek
Využití cukřenky Pokud máte doma přebytek cukřenek a nevíte, co s nimi udělat jiného, než je darovat dál rodině… Celý článek
Jak na tuhé máslo Asi to moc dobře znáte. Chcete namazat chléb máslem, jenže to je z lednice tvrdé tak, že se… Celý článek
Krásně nasekané ořechy Potřebujete do pečení na jemno nasekat ořechy, oříšky, mandle a podobně? Vezměte si na pomoc… Celý článek
Jednoduchá příprava sušenek Není nad domácí sušenky. Jsou křehké, chutné a skvěle chutnají. Jejich příprava není vůbec… Celý článek
Jak na med Máte rádi med? V čaji chutná mnohem lépe, než cukr, hodí se ale i při přípravě dresinků,… Celý článek
Špejle na grilování Špejle na grilování před používáním namočíme minimálně na 1/2 hodiny do vody. Pak se nespálí.… Celý článek
Ořechy nepadají v těstě ke dnu Přidáváte někdy do těsta na moučníky či chléb celé ořechy a ty vám všechny při pečení… Celý článek
Krájení šťavnatých plodů Když krájíte ovoce nebo zeleninu, které mají hodně šťávy, jako jsou například rajčata, meloun… Celý článek