Jak uchovat maso bez mražení Pokud nakoupíte u řezníka čerstvé maso a nebudete ho zpracovávat rovnou, využijte triky našich… Celý článek
Příliš slané uzené maso Koupili jste si uzené a zdá se vám kvůli slanosti nepoživatelné? Vyhazovat ho nemusíte, vsaďte… Celý článek
Jak na pár kapek z citronu Neradi plýtváte potravinami? Pak se vám může hodit tenhle jednoduchý ale praktický tip. Díky… Celý článek
Krájení cibule Bez cibule bychom se při přípravě jídla nejspíš neobešli. Potřebujeme ji téměř denně, do… Celý článek
Smažení koblih a jiných sladkostí Při smažení koblih a jiných sladkostí přidáme do tuku při smažení kousek syrové mrkve. Tuk se… Celý článek
Vajíčka při vaření neprasknou Nejdůležitější je vejce před vařením prohlédnout. Pokud narazíte na sebemenší prasklinku, je… Celý článek
Sladkost namrzlých brambor Namrzlé brambory přeneseme do tepla a necháme je tam několik dnů "vydýchat". Tím ztratí část… Celý článek
Jak si usnadnit přípravu dresinků Milujete saláty? Pak víte, že se neobejdete bez zálivek, které podtrhnou chuť zeleniny a… Celý článek
Protýkání masa Máte rádi chutné, šťavnaté a voňavé masové pečínky? Líbí se vám působivá mozaika v plátcích… Celý článek
Zapékané pokrmy Zapékané pokrmy se často i v dobře vymazaných formách lehce připečou. Pokud tomu chceme… Celý článek