Housky rozpůlíme, jednotlivé půlky namočíme v rozšlehaném osoleném vajíčku a smažíme rychle z obou stran v rozpáleném oleji (příprava je opravdu...
více o Studentské rychlolangoše
Maso (podle počtu osob) nakrájíme na malé nudličky nebo kostičky, okořeníme (kari až do omáčky, aby nezhořklo) a orestujeme spolu s pokrájenou cibulí....
více o Maso se smetanovo-hořčičnou omáčkou
Toasty nejdříve lehce opečeme v topinkovači (na nižší teplotu než obvykle děláme třeba k snídani, protože budeme ještě dopékat v troubě). Smícháme v...
více o Rychlé ďábelské toasty
Dáme vařit vodu, do které dáme sůl a asi 1-2 lžíce octa (těstoviny se pak nebudou vůbec lepit!). Do vroucí vody dáme těstoviny a vaříme podle návodu....
více o Těstovinový salát - téměř dietní