Bílky vyšleháme s cukrem do pěny, přidáme žloutky, sodu, kávu a rozpuštěnou čokoládu. Vzniklou hmotu rozetřeme na plech vyložený pečícím papírem,...
více o Sametová roláda
Králíka rozporcujeme, osolíme, prošpikujeme a dáme do pekáče.
Přidáme nakrájenou cibuli,česnek a pokmínujeme. Můžeme přidat trochu másla a podlijeme....
více o Pečený králík- jednoduše a chutně
Cukr se žloutky rozmixujeme do sv. žluté barvy a střídavě přidáváme mouku s kypř. práškem, olej, vodu, citronovou kůru. Nakonec přidáme sníh z bílků....
více o Velikonoční beránek II.
Důkladně zpracujeme všechny ingredience a necháme odležet v chladu do příštího dne. Pokud nevydržíte, stačí nechat i 1hod. Potom si na vále rozválíme...
více o Perníčky - hned měkké