Vše se jenom zamíchá a dá péci do vymazaného, strouhankou vysypaného srnčího hřbetu. Peče se mírně asi 3/4 hodiny.
Toto je recept starý asi 35 roků a...
více o Moučník k MDD
Zelí hlávku nakrájíme, kysané překrojíme a dáme vařit každé zvlášť.
Až je uvaříno uděláme záklechtku (brambora, mouka a voda).
Zelí hlávku sliji a dám...
více o Hodobóžové zelí
Zelí a cibuli nakrájíme a smícháme s ostatními přísadami. Necháme odležet 24 hodin za občasného promíchání a plníme do sklenic. Zavařujeme na 90 °C 40...
více o Marinované zelí
Všechno maso uvaříme a necháme trochu vychladnout. Potom rozebereme, jazyk očistíme, a vše umeleme na větších očkách masovém strojku, nebo posekáme...
více o Moravská jitrnice
Veku nakrájíme na plátky jako na chlebíčky. Buď je opeču na tuku z obou stran, nebo v topinkovači. Na pánev naliji dvě rozkvedlaná vejce, posolím,...
více o Tousty s kruhy
Vše umeleme na masovém strojku. Nechám tak 20 minut odležet. Potom ochutnáme a podle potřeby ještě přidáme z ingrediencí to, čeho je tam málo....
více o Špeková pomazánka na chuťovky