Všechny suroviny používáme syrové. Jejich množství závisí na velikosti remosky.
Brambory, cibuli, rajčata a česnek nakrájíme na plátky. Brokolici...
více o Zapečená brokolice do remosky
Jednotlivé porce králičího hřbetu osolíme, opepříme a potřeme hořčicí. Na pánvi rozehřejeme máslo a maso na něm ze všech stran opečeme do zlatova....
více o Králičí ragú
Cukr, vejce, změklou Heru, kakao a vanilkový cukr utřít. Přidat mouku, prášek do pečiva, mléko a řádně promíchat. Nalít na vysypaný vymazaný plech a...
více o Kakaovec - rychlobuchta
Brambory uvaříme ve slupce (stačí bohatě 20 minut), oloupeme, nakrájíme do tvaru hranolek (nebo protlačíme přes hranolkové sítko) do pekáče. Brambory...
více o Zapékané sýrové brambory
Zralé ostružiny propasírujeme přes cedník, zalijeme studeným mlékem, přidáme cukr, počkáme až se rozpustí a pijeme.
Dobrou chuť....
více o Ostružinový mléčný koktejl
Na pánvi rozpálíme olej, přidáme rýži a orestujeme. Přidáme hrubě nasekané ořechy nebo mandle a rozinky. Promícháme, orestujeme a zasypeme cukrem a...
více o Co se zbylou rýží?
Na oleji osmažíme na plátky nakrájený česnek, vyjmeme ho a odložíme na později. Do oleje vložíme porce kuřete, které jsme zbavili kůže, osolili a...
více o Kuře po korsicku