Jablko, hrušku, vločky, skořici a džus smícháme dohromady. Vložíme do chladničky asi na hodinu a necháme odležet. Po vyndání směs promícháme s...
více o Hruškové müsli
Brambory očistíme. Můžeme samozřejmě i oloupat. Nakrájíme na čtvrtky. Pro změknutí jsem je dala nejprve chvíli povařit. Mezitím si nakrájím pórek na...
více o Hermelínové brambory s pórkem
Rozmrazené rybí filety zprudka smažíme na oleji na pánvi a přidáme sůl a koření na ryby. Po chvíli přidáme asijskou zeleninu, kterou jsme předtím...
více o Ryba s asijskou zeleninou
Cuketu oloupeme a nakrájíme asi na půl centimetru vysoká kolečka. Vykrájíme středy kroužků, protože jsou hořké. Kroužky dáme na talíř s ubrousky a...
více o Obalované cuketové kroužky
Oloupeme jablka a nastrouháme. Přidáme rozinky. Dále můžeme přidat cukru dle chuti a také skořici. Tvaroh smícháme s vanilkovým cukrem, vejci a dvěma...
více o Klasická žemlovka
Všechny ingredience kromě moučkového cukru smícháme dohromady. Je lepší nechat těsto odležet po dobu 12 - ti hodin. Další den vyválet a vykrájet....
více o Cukroví z vína