• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Džemy a marmelády Okurky Recepty z cukety
  • Recepty.cz
  • Kuchaři
  • mika1988
mika1988

mika1988

Přidat do oblíbených

Hodnocení

uživatel nemá hodnost
Počet bodů: 7896
ONLINE

Recepty kuchaře

26 receptů:
Divnost - zvláštní, ale moc dobrá

Divnost - zvláštní, ale moc dobrá

Do pánve dáme rozehřát olej (jen pár kapek), přidáme hrst dušené rýže a tři pokrájené žampiony, zdatně orestujeme a přidáme vejce, sůl, pepř a vegetu... více o Divnost - zvláštní, ale moc dobrá

Letní úžasnost

Letní úžasnost

Tuňáka vyjmeme z plechovky (pokud máte čersvého doporučuji ho blanšírovat nebo orestovat s bílým vínem). Ovšem budeme pracovat s tuňákem z plechovky,... více o Letní úžasnost

Móc velká dobrota, ale nic se nemá přehánět :-)

Móc velká dobrota, ale nic se nemá…

200 g steaku jemně nasolíme, opravdu jemně, protože tu podstatnou chuť bude dělat naše libózní omáčka. Losos může být s kůží nebo bez, prakticky to... více o Móc velká dobrota, ale nic se nemá přehánět :-)

Kuřecí steak Feng-Shui

Kuřecí steak Feng-Shui

Jemně naklepeme kuřecí prsa asi tak, aby zůstala pěkně vysoká a šťavnatá. Pokud je máte rádi spíše sušší, tak je třeba propíchejte steakovým nožem a... více o Kuřecí steak Feng-Shui

Opravdu super pošušňání

Opravdu super pošušňání

Maso nakrájíme na nudličky jemné a dlouhé a okořeníme všemi druhy výše uvedeného koření. Dáme na rozpálenou pánev a rychle orestujeme, když je masso... více o Opravdu super pošušňání

Gutovka - tutovka

Gutovka - tutovka

Lososa očistíme a okořeníme ho mořskou vílou teda solí, kořením dle vlastního výběru (romarýn, grilovací koření, gyros koření). Lososa zprudka... více o Gutovka - tutovka

45 minut
Vášeň pro každého

Vášeň pro každého

Panenku rozkrojíme na 5 kusů, jemně ji naklepeme dlaní - (dámy spíše paličkou) a okořeníme steakovým kořením. Vložíme na rozpálený olej a zprudka... více o Vášeň pro každého

Parádní papání

Parádní papání

150-200 g kuřecích prsou tzn. né prsou vaší ženy či přítelkyně, si naklepeme a okořeníme steakovým kořením. Orestujeme na malém množství oleje a... více o Parádní papání

Grandiózní

Grandiózní

Kuřecí prsa nakrájíme na kousky cca 10 a více ks a rozklepeme je na plátky a okořeníme steakovým kořením. Vložíme do bramborového těsta a důkladně... více o Grandiózní

Tak tomu nikdo neodolá...

Tak tomu nikdo neodolá...

Naklepeme si kuřecí stehna cca 120-150 g na 1 porci a okořeníme steakovým kořením, pokapeme olejem, podlijeme vodou a dáme péct do trouby na 250 °C na... více o Tak tomu nikdo neodolá...

Copánek krásné slečny

Copánek krásné slečny

Máme před sebou krásné tři kusy masa, které si naklepeme a okořeníme steakovým kořením. Připravíme si špičatou špejli, na kterou napíchneme všechny... více o Copánek krásné slečny

720 minut
Minutková šťáva

Minutková šťáva

Kosti rozsekáme dáme je na rozehřáté sádlo, přidáme sůl, pepř, dáme do trouby péct. Když jsou kosti částečně vypečené, tak k nim přidáme cibuli a... více o Minutková šťáva

Pomyšlení

Pomyšlení

Připravujeme ze 4 dílů masa - to je totiž krása. Pak si je naklepeme, osolíme, opepříme a pomažeme hořčicí. Orestujeme na pánvi a přidáme cibuli,... více o Pomyšlení

Mikova pompézní mlaskačka

Mikova pompézní mlaskačka

Z kotlety si připravíme steak 200 g, okořeníme steakovým kořením a orestujeme na pánvi. Přidáme cibulku, česnek, žampiony, oregano, chilli, zalijeme... více o Mikova pompézní mlaskačka

30 minut
Smradláček chlupatého řidiče z náklaďáku

Smradláček chlupatého řidiče z…

Kuřecí prsa rozklepeme tak, aby se z nich později dala utvořit kapsa. Osolíme, opepříme, vložíme nakrájené olomoucké tvarůžky, pórek, kápii a zabalíme... více o Smradláček chlupatého řidiče z náklaďáku

45 minut
Wenušina improvizovaná perlička

Wenušina improvizovaná perlička

Tento pokrm je velice rozmanitý, můžete použít prakticky cokoliv. Rád perličky připravuji z několika druhů masa a každou s jinou náplní, ale je to jen... více o Wenušina improvizovaná perlička

30 minut
Excelentní zážitek

Excelentní zážitek

Prsíčka si nakrájíme na jemné nudličky a okořeníme je steakovým a pepřovým kořením. Zprudka je orestujeme a přidáme na kostičky nakrájený hermelín,... více o Excelentní zážitek

Rock 'n' Roll to panna

Rock 'n' Roll to panna

Připravíme si celou panenku - tím myslím maso, špikovacím nožem doprostřed prořízneme díru a promažeme jí hořčicí, dále do ní vložíme na proužky... více o Rock 'n' Roll to panna

Slastná dobrůtka tajemné inspirace

Slastná dobrůtka tajemné inspirace

Stejně velké brambory dáme vařit do vody, když jsou měkké necháme je vychladnout - rozkrojíme je napůl a vydlabeme tak, aby v nich vznikl dostatečně... více o Slastná dobrůtka tajemné inspirace

Prsíčka v saténu

Prsíčka v saténu

Kuřecí prso si rozkrojíme na dva kusy, rozklepeme jej a okořeníme. **Příprava těstíčka**: do mísy - mouka, lupínky, vegeta, vejce, nasekaná petrželová... více o Prsíčka v saténu

Lepší než dobré jídlo?

Lepší než dobré jídlo?

Vlastně se jedná o rádoby klasickou kuřecí roládku,ale v jednoduchosti je krása, chuť a hlavně míň práce. Podélně si rozkrojíme kuřecí prso, naklepeme... více o Lepší než dobré jídlo?

Potěšení pekelníka Pelešníka

Potěšení pekelníka Pelešníka

Salám nakrájíme na malé nudličky. Dáme na rozpálený olej, zprudka orestujeme a přidáme nakrájenou cibuli, žampiony a kapie. Dále kečup, chilli,... více o Potěšení pekelníka Pelešníka

Orgasmus pro chuťové buňky

Orgasmus pro chuťové buňky

Vezmeme si tu božskou věc, kterou nazýváme 300 g biftek, jemně ho rukou naklepeme nebo jen tak lehce romáčkneme, to už záleží jen čistě na každém z... více o Orgasmus pro chuťové buňky

60 minut
Kuřecí směs po staročesku

Kuřecí směs po staročesku

Maso a špek nakrájíme na nudličky, obalíme v solamylu se steakovým kořením. Dáme na rozpálený olej, orestujeme, přidáme cibuli, kapie, žampiony,... více o Kuřecí směs po staročesku

Steak all exklusive

Steak all exklusive

Na větší množství rozpáleného oleje dáme 150-200 g steak osolený a opepřený, který je potřený z jedné strany hořčicí a česnekem, na němž je přiložen... více o Steak all exklusive

Mikova luxusní bramborová roládka

Mikova luxusní bramborová roládka

Pro zjednodušení práce použijeme bramborové těsto, kdo chce může použít brambory, ale většina těchto těst je na velice dobré urovni. Vypracujeme těsto... více o Mikova luxusní bramborová roládka

Doporučujeme

45 minut
Kuře na paprice

Kuře na paprice

20 minut
Dýňová polévka s hruškami

Dýňová polévka s hruškami

40 minut
Houbová omáčka II.

Houbová omáčka II.

Poslední sledované recepty

225
Vegetariánské kari s kurkumou, sójovými boby a batáty
Vegetariánské kari s…
218
Těstoviny (nejen) s tuňákem
Těstoviny (nejen) s…
121
Kuřecí kari se zeleninou a rýží
Kuřecí kari se zeleninou…
65
Strouhaný koláč s tvarohem a borůvkami
Strouhaný koláč s…
57
"Chlupačky" - zapékané chlupaté knedlíky s masem
"Chlupačky" - zapékané…

Zajímavé články

Brigitte Bardot: Slavná vegetariánka, která obzvlášť miluje jeden koláč
Brigitte Bardot: Slavná vegetariánka, která…
Cookies 4x jinak: Upečte si sladké domácí sušenky, které jsou perfektní k snídani i svačině
Cookies 4x jinak: Upečte si sladké domácí sušenky…
Proč milovat špagetovou dýni? Dá se v jídle skvěle zamaskovat a vařit s ní je legrace
Proč milovat špagetovou dýni? Dá se v jídle…
Chcete jíst víc bílkovin? Těchto 7 trvanlivých potravin by vám doma nemělo chybět
Chcete jíst víc bílkovin? Těchto 7 trvanlivých…
Hitparáda hřibů: Víte, které jsou nejchutnější a jak je poznáte?
Hitparáda hřibů: Víte, které jsou nejchutnější a…
AHA.cz Senior dostal po dovolené účet za telefon: Data za 897 tisíc

Senior dostal po dovolené účet za telefon: Data za 897 tisíc

Mimibazar Muzikál „Taťkové“: Rozlučka se svobodou, jak ji nečekáte! Recenze představení plného mužských emocí

Muzikál „Taťkové“: Rozlučka se svobodou, jak ji nečekáte! Recenze představení plného mužských emocí

Dáma.cz Sluší jim to i po probuzení: Která znamení vypadají skvěle bez make-upu?

Sluší jim to i po probuzení: Která znamení vypadají skvěle bez make-upu?

Blesk pro ženy Yvetta Blanarovičová slaví neuvěřitelné 62. narozeniny: 5 věcí, které stojí za jejím mladistvým vzhledem

Yvetta Blanarovičová slaví neuvěřitelné 62. narozeniny: 5 věcí, které stojí za jejím mladistvým vzhledem

Ženy.cz Otravuje vám život vnitřní kritik? Kde se vzal a jak s ním zatočit

Otravuje vám život vnitřní kritik? Kde se vzal a jak s ním zatočit

Blesk.cz Premiéra Krpálkova dokumentu Jemný rváč: Syn Michaela Douglase a Dospiva s novou kráskou

Premiéra Krpálkova dokumentu Jemný rváč: Syn Michaela Douglase a Dospiva s novou kráskou

SportRevue.cz FOTO: Silikonová prsa, plavky a vyrýsované svaly – to je Bikini Olympia

FOTO: Silikonová prsa, plavky a vyrýsované svaly – to je Bikini Olympia

Maminka.cz České maminky se podělily o 60 intimních záběrů, které dokazují, že i v české porodnici lze porodit krásně a s respektem

České maminky se podělily o 60 intimních záběrů, které dokazují, že i v české porodnici lze porodit krásně a s respektem

Blesk Horoskopy Tajemství andělského čísla 111. Co znamená, když vidíte často tři jedničky? Na tohle se zaměřte

Tajemství andělského čísla 111. Co znamená, když vidíte často tři jedničky? Na tohle se zaměřte

  • Recepty.cz
  • Kuchaři
  • mika1988
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact