Do misky dáme tvaroh, ramu, sterilovanou papriku bez nálevu (doporučuji české výrobky Hamé, Otma. Zahraniční nemají dobrý nálev), na jemno nakrájenou...
více o Budapešťská domácí pomazánka
Makrelu vykostíme, přidáme pokrájená vejce, jemně nakrájenou cibuli, hořčici, Ramu, osolíme a šlehačem rozšleháme.
Výborná s celozrnným chlebem....
více o Pomazánka z makrely s vejci
Brokolici uvaříme v osolené vodě doměka, nakrájíme na drobno, přidáme vajíčka, 3 lžíce mouky, strouhanku, 1-2 cibule nakrájené najemno, osolíme a kdo...
více o Brokolicové karbanátky
Do hrnce vlijeme sklenici ostré zeleninové směsi Halali, přidáme trošku vody a vložíme klobásky. Vaříme cca 15-20 minut do uvaření klobásek. Klobásky...
více o Klobásková pikantní omáčka
Ve stejném poměru všechny přísady opatrně promícháme tak, aby vnikly barevné pruhy. Výborná ke grilovaným masům atd. Podle chuti možno poměr měnit....
více o Trojbarevná omáčka