Toastové chleby opečeme nasucho v toustovači a vydatně potřeme česnekem.
Krajíce poklademe plátky rajčat, na rajčata naklademe plátky červené cibule....
více o Toasty zapečené v mikrovlnce
1. Krajíce chleba rozpůlíme, potřeme kečupem nebo protlakem a naskládáme na plech vymazaný olejem nebo na pečicí papír.
2. Na každý půlkrajíc...
více o Neapolské chuťovky
1. Z fazolek odkrojíme stopky a špičky, odstraníme nitě, dobře omyjeme a postupně vkládáme do vařící osolené a okyselené vody.
2. Vaříme do změknutí 5...
více o Nakládané fazolové lusky
1. Do hrnce nalijeme vodu,vhodíme do ní sůl, bobkový list, pepř a nové koření a necháme projít varem.
2. Do 3l sklenice skládáme vidličkou propíchané...
více o Klasické kvašáky
1. Oloupejte, rozčtvrťte a zbavte jadřince všechna jablka.
2. Nakrájejte je na 1,5 cm silné plátky.
3. Dejte do mísy, přidejte citrónovou šťávu, cukr,...
více o Famous Apple Pie
1. Žebírka (osolená, opepřená, posypaná paprikou) osmažíme na másle spolu s nakrájenou cibulí.
2. Podléváme černým pivem a podusíme.
3. Do pekáče...
více o Žebírka na zelí a černém pivu