Očištěný celer nakrájíme na kostečky, vložíme do vařicí mírně osolené a citronem okyselené vody, znovu přivedeme do varu a vaříme 15 minut. Pak šťávu...
více o Celer na podmáslí
Brokolici uvaříme v dobře osolené vodě. Vejce rozšleháme s octem a do směsi zašleháme 1 PL vývaru z brokolice. Brokolici scedíme a vložíme do nahřáté...
více o Brokolice z Quercy
Z červené řepy ukroutíme listy, nic neokrajujeme a dáme vařit do vody. Až je řepa vařená, tak stáhneme ze zdroje tepla a přelijeme studenou vodou....
více o Růžová polévka z červené řepy
Do kuřecích prsou udělat kapsu a naplnit pokrájenými tvarůžky. Kapsu uzavřeme párátkem, osolíme, opepříme a prudce opečene na oleji. Podlijeme pivem a...
více o Kuřecí prsíčka s tvarůžky