• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Halloween Nakládané houby Krémové a husté polévky
  • Recepty.cz
  • Kuchaři
  • Ivana Samcová
Ivana Samcová

Ivana Samcová

Přidat do oblíbených

Hodnocení

Kuchtík
Počet bodů: 10499
ONLINE

Recepty kuchaře

28 receptů:
Dýňová polévka III.

Dýňová polévka III.

Dýni Hokkaido důkladně omyjeme a rozkrojíme, jádra s vnitřkem odstraníme. Dýni rozkrájíme na kostky, neloupeme ji. Cibuli rozkrájíme a necháme ji na... více o Dýňová polévka III.

Řezy s citrónovou polevou

Řezy s citrónovou polevou

Mrkev oloupeme a najemno nastrouháme. Z bílků, poloviny cukru a špetky soli vyšleháme tuhý sníh. Zbylý cukr utřeme se žloutky do pěny. Postupně... více o Řezy s citrónovou polevou

Kuřecí nudličky s brokolicí

Kuřecí nudličky s brokolicí

Brokolici si rozdělíme na růžičky a uvaříme v osolené vodě. Poté vyndáme a ještě pokrájíme. Kuřecí maso (nejlépe prsíčka) rozkrájíme na nudličky a na... více o Kuřecí nudličky s brokolicí

Kynutá bábovka s ořechy

Kynutá bábovka s ořechy

Z několika lžic vlažného mléka, droždí, 1 lžíce cukru a 1 lžíce mouky umícháme kašičku a necháme asi 10 min. v teple, než vzejde kvásek. Mouku... více o Kynutá bábovka s ořechy

Cukroví z bílého máku

Cukroví z bílého máku

Smícháme všechny suroviny dohromady a propracujeme. Necháme odpočinout. Plníme do formiček a pečeme. Je to už hodně starý recept, nevím, jestli... více o Cukroví z bílého máku

Cheesecake II.

Cheesecake II.

Sušenky najemno nastrouháme (nastrouhala jsem je ve strojku na strouhanku) a důkladně promícháme s horkým rozpuštěným máslem a necháme stát. Smícháme... více o Cheesecake II.

Limonáda z černého bezu

Limonáda z černého bezu

Do převařené vychladlé vody nasypeme cukr a kyselinu citrónovou, přidáme pokrájený citrón a oprané květy bezu. Necháme ve velké sklenici, přikryté... více o Limonáda z černého bezu

Pomazánka z rybího filé II.

Pomazánka z rybího filé II.

Uvaříme rybí filé se solí a po vychladnutí ho rozmačkáme vidličkou. Mrkev nastrouháme, promícháme s filé a citrónovou šťávou (trochu). Přidáme Křeník ... více o Pomazánka z rybího filé II.

Tvarohové knedlíčky V.

Tvarohové knedlíčky V.

Máslo, vejce a sůl dobře vymícháme. Přidáme tvaroh, strouhanku, krupičku a mouku smíchanou s práškem do pečiva. Vypracujeme těsto a uvaříme v osolené... více o Tvarohové knedlíčky V.

Náš domácí štrúdl

Náš domácí štrúdl

Mouku, špetku soli, cukr, prášek do pečiva dáme do mísy a promícháme. Přidáme vejce, trochu mléka. Zamícháme, pak teprve přilijeme rozpuštěné sádlo a... více o Náš domácí štrúdl

40 minut
Houbové tousty II.

Houbové tousty II.

Houby pokrájíme na kousky, a dáme povařit (asi 20 min.). Potom scedíme a necháme chvilku vychladnout. Na větším množství olivového oleje usmažíme... více o Houbové tousty II.

Tvarohové řezy po sté

Tvarohové řezy po sté

Připravíme 1. těsto smícháním všech uvedených surovin. Těsto rozválíme a na vymazaném a vysypaném plechu předpečeme. Na předpečené těsto natřeme... více o Tvarohové řezy po sté

Čtyřvrstvý koláč

Čtyřvrstvý koláč

Vypracujeme těsto, upečeme na vymazaném a vysypaném plechu (jen málo upečené - hodně světlé). Upečenou placku necháme na plechu prochladnout a pak ji... více o Čtyřvrstvý koláč

Mrkvový koláč II.

Mrkvový koláč II.

Utřeme máslo s cukrem, přidáme vejce, mrkev a ořechy (dávám vlašské, ale mohu být i lískové). Promícháme, přidáme mouku s práškem do pečiva a... více o Mrkvový koláč II.

Křehký mřížkový koláč

Křehký mřížkový koláč

Do mouky rozsekáme máslo. Přidáme ořechy, cukr, šťávu z celého citrónu (můžeme přidat i kůru) a nakonec 2 vejce. Vše dobře zpracujeme. Těsto pak... více o Křehký mřížkový koláč

Francouzský králík v česnekovém sosu

Francouzský králík v česnekovém sosu

Naporcovaného králíka dáme do pekáčku, tak, aby v něm zbylo co nejméně místa. Osolíme, posypeme stroužky česneku a zalijeme mlékem (králík má být... více o Francouzský králík v česnekovém sosu

Dušené zelí

Dušené zelí

Na sádle (nemusíme moc šetřit) osmažíme cibuli, přidáme zelí (je-li kyselejší, raději ho propláchnu vodou) s trochou vody. Promíchám a přidám kostkový... více o Dušené zelí

Zapékané těstoviny II.

Zapékané těstoviny II.

V osolené vodě uvaříme kolínka, Na tuku zpěníme cibuli, přidáme šunku, osmahneme a zaprášíme moukou. Přilijeme mléko, a přidáme 1/2 nivy, hořčici,... více o Zapékané těstoviny II.

Maso s dvěma odstíny

Maso s dvěma odstíny

Bůček nakrájíme na nudličky, vložíme do suché rozpálené pánve. Mícháme, až pustí tuk, nebude-li to stačit, přidáme trošku oleje. Když je maso dost... více o Maso s dvěma odstíny

Těsto na ovocné knedlíky

Těsto na ovocné knedlíky

Mléko společně s máslem dáme vařit, když se mléko vaří, nasypeme hrubou mouku (kamna ihned vypneme), vznikne hustá kaše (je opravdu hodně hustá).... více o Těsto na ovocné knedlíky

15 minut
Mrkvová pomazánka

Mrkvová pomazánka

Uvařenou mrkev nastrouháme (lépe na jemno). Nejdříve si umícháme sýry, přidáme mrkev, salám a cibuli. Zvlášť si umícháme majonézu, sůl, hořčici a... více o Mrkvová pomazánka

45 minut
Maková bábovka

Maková bábovka

Žloutky třeme s cukrem, přidáme olej a třeme asi 1/2 hodiny (až tak dlouho to nedělám, ale je to tak v receptu). V jiné míse smícháme mák s prosátou... více o Maková bábovka

Mladé fazole na špeku

Mladé fazole na špeku

Fazole pokrájíme a uvaříme ve slané vodě do měkka (vodu nevyléváme). Špek nakrájíme na kostičky a osmahneme dozlatova, přidáme cibuli a po chvilce i... více o Mladé fazole na špeku

Berlínské řezy

Berlínské řezy

Z těsta uděláme placku, dáme na plech (vymazaný a vysypaný - radši). Potřeme džemem, nejlépe rybízovým a navrch natřeme připravenou nádivku. A dáme... více o Berlínské řezy

Pomazánka z červené řepy

Pomazánka z červené řepy

Uvařenou řepu, vaříme ji s trochou octa a soli, oloupeme a nahrubo nastrouháme na nudličky. Salám nakrájíme na malé kostičky a rovněž tak cibuli.... více o Pomazánka z červené řepy

30 minut
Tetina zelenina

Tetina zelenina

Brokolici a mrkev nechám na pařáčku trochu změknout (do vody přidám sůl a trochu prášku do pečiva). Potom na oleji rozpustím nivu, přidám trochu mléka... více o Tetina zelenina

50 minut
Który

Który

Rozdusíme pokrájená jablka s cukrem a skořicí. Množství dávám od oka, jablka musí na těstě udělat vrstvu. Připravíme I. těsto, dáme ho na vymazaný a... více o Który

Cuketo-kokosový zákusek

Cuketo-kokosový zákusek

Nastrouháme cuketu, přidáme vejce, cukr + vanilkový cukr, olej a zamícháme. Nakonec přisypeme mouku s práškem do pečiva. Vše promícháme a nalijeme... více o Cuketo-kokosový zákusek

Doporučujeme

30 minut
Kuře ve smetanové omáčce s parmazánem

Kuře ve smetanové omáčce s parmazánem

35 minut
Klasická zelňačka

Klasická zelňačka

40 minut
Švédské masové kuličky

Švédské masové kuličky

Poslední sledované recepty

49
Pivní výpečky s bramborovými noky
Pivní výpečky s…
45
Smetanové fleky se zelím
Smetanové fleky se zelím
37
Jarní salát (nejen) se sýrem
Jarní salát (nejen) se…
37
Bramboráčky s houbovou omáčkou
Bramboráčky s houbovou…
25
Rybí steak
Rybí steak

Zajímavé články

Flammkuchen: Skvělý a jednoduchý alsaský slaný koláč, který je ideální k večeři i na večírek
Flammkuchen: Skvělý a jednoduchý alsaský slaný…
Znáte hokkaidó? Tahle dýně je skvělá naslano i nasladko. A má jednu velkou výhodu!
Znáte hokkaidó? Tahle dýně je skvělá naslano i…
Labubu dorty jsou hit! Oblíbená postavička dobývá cukrárny po celém světě
Labubu dorty jsou hit! Oblíbená postavička dobývá…
Jak uskladnit jablka? Tipy a rady, díky kterým vám vydrží až do jara
Jak uskladnit jablka? Tipy a rady, díky kterým…
Pizza z květáku je podzimní hit. Je zdravá, bez lepku a s minimem kalorií!
Pizza z květáku je podzimní hit. Je zdravá, bez…
AHA.cz Neskutečných 178 milionů! Heřmánek sepsal závěť den před smrtí

Neskutečných 178 milionů! Heřmánek sepsal závěť den před smrtí

Mimibazar Jak šetrně dětem pomoci při rýmě: Naučte je smrkat a zkuste homeopatika

Jak šetrně dětem pomoci při rýmě: Naučte je smrkat a zkuste homeopatika

Dáma.cz Ženské tělo po porodu: Reálné ženy z Česka se nafotily i se striemi a faldíky

Ženské tělo po porodu: Reálné ženy z Česka se nafotily i se striemi a faldíky

Blesk pro ženy Stylové ikony nad 70 let: Co se můžeme naučit od Havlové, Vondráčkové či Meryl Streep?

Stylové ikony nad 70 let: Co se můžeme naučit od Havlové, Vondráčkové či Meryl Streep?

Ženy.cz 5 druhů asistentek v dnešním korporátu. Znáte podobnou?

5 druhů asistentek v dnešním korporátu. Znáte podobnou?

Blesk.cz Modelka Kočendová před porodem: Bude svatba?

Modelka Kočendová před porodem: Bude svatba?

SportRevue.cz FOTO: Ženská kulturistika? Tohle je ale pekelně zrůdná podívaná

FOTO: Ženská kulturistika? Tohle je ale pekelně zrůdná podívaná

Maminka.cz Herečka Brigitte Nielsen po deseti umělých oplodněních a následném porodu v 54 letech: Frida je moje největší výhra!

Herečka Brigitte Nielsen po deseti umělých oplodněních a následném porodu v 54 letech: Frida je moje největší výhra!

Blesk Horoskopy V novém dílu Eroskopu se svléká Martiano: Žhavé výstřely! Co čeká vaše znamení?

V novém dílu Eroskopu se svléká Martiano: Žhavé výstřely! Co čeká vaše znamení?

  • Recepty.cz
  • Kuchaři
  • Ivana Samcová
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact