Ingredience propracujeme v těsto a dáme odpočinout na chvíli do chladu. Poté z těsta tvarujeme malé kuličky, které rozmáčkneme na placičku - takže...
více o Ořechovo-čokoládové cukroví
Houby pokrájíme na kousky, posolíme, zakápneme vodou a podusíme doměkka. Do velké mísy si nahrubo nastrouháme cibuli a česnek. Přidáme houby, mléko,...
více o Krkonošský hubník
Z mouky, prášku do pečiva, cukru, vejce a Hery si připravíme těsto, které rozdělíme na dvě půlky.
První část těsta rozválíme a dáme na vymazaný a...
více o Lázeňský koláč
Nejprve si z vejce, mouky, mléka a soli připravíme těsto na palačinky, které usmažíme na rozpáleném oleji.
Potom si připravíme náplň:
Na oleji...
více o Palačinky plněné zeleninovou čínou
Z mouky, tuku, žloutku a citronové šťávy uhněteme těsto (ingredience by měly mít pokojovou teplotu). Těsto vyválíme a poklademe rozpůlenými švestkami....
více o Švestkový štrůdl
4 žloutky s moučkovým cukrem a vanilkovým cukrem ušleháme do pěny. V jiné nádobě si ze 4 bílků ušleháme tuhý sníh a do něho vmícháme žloutkovou pěnu....
více o Peříčkový řez
5 žloutků ušleháme s pískovým cukrem. Přidáme mouku a nakonec lehce vmícháme tuhý sníh z bílků. Těsto vylijeme na vymazaný a vysypaný plech a upečeme ...
více o Broskvové řezy II.
Zmrzlinu rozmixujeme s ledem, vodkou a sektem. V případě potřeby přidáme trochu vody. Sorbetto podáváme v polotekutém stavu ve sklenicích na sekt....
více o Sorbetto
Nejprve si připravíme těsto. Je vhodné, aby všechny ingredience měly při přípravě těsta pokojovou teplotu. Nejprve si smícháme mouku s práškem do...
více o Mini šátečky s jablky