Před několika lety jsem byla nucena zcela změnit jídelníček a způsob přípravy jídel a vyloučit ze stravování tuk. Zaměřila jsem se tedy na úpravu receptů běžných jídel tak, aby obsahovala co nejméně tuku a přitom chutnala stejně, podobně nebo dokonce ještě lépe než při běžné přípravě. Tento postup se osvědčil a již několik let vařím podle těchto zásad. Myslím, že lidí, kteří z důvodu zdravotního omezení musejí omezit příjem tuku ve stravě je víc, založila jsem blog, kam pravidelně přidávám recepty. O některé svoje recepty se ráda podělím i na těchto stránkách. Kdo by chtěl vidět víc mých receptů, tak jsou na této adrese http://varimebeztuku.blogspot.cz
Maso s nakrájenou kořenovou zeleninou, solí a bobkovým listem uvaříme ve vodě.
Sebereme všechen vyvařený tuk. Do polévky zavaříme nudle, nakonec...
více o Kuřecí polévka