Játra opláchneme pod studenou vodou, necháme důkladně okapat a očistíme od blan. Cibulku pokrájíme nadrobno a dáme restovat na rozpuštěné sádlo....
více o Játrová paštika na pomerančích
V hrnci si rozehřejeme olej spolu s máslem a přidáme oloupanou cibuli nakrájenou na půlkolečka. Za častého míchání restujeme asi 5-10 minut, aby...
více o Cibulačka s krutonky
Z tvarohu, vajec, mléka, fruktosy a otrub vymícháme těstíčko, které necháme 30 minut odpočívat při pokojové teplotě. Poté opět promícháme a na...
více o Otrubové lívanečky
Postup u obou těst je stejný. Žloutky oddělíme od bílků. Polovinu cukru se žloutky vyšleháme do pěny, z bílků a zbytku cukru vyšleháme pevný sníh. Do...
více o Valentýnský řez