Jedná se o obdobu receptu na klasickou italskou omáčku "carbonara". Celou přípravu je třeba dobře načasovat. Je to jednoduché, hotové za chvilku, ale...
více o Špagety se slaninou a smetanovou omáčkou
Mouku vysypeme na vál a doprostřed vytvoříme rukou důlek, do nějž vyklepneme vajíčko. Postupně pomocí nože zapracováváme vejce do hrubé mouky. Pokud...
více o Domácí nudle
Všechnu zeleninu omyjeme, rajčátka - s přihlédnutím k jejich velikosti - rozpůlíme minimálně na poloviny, olivy nakrájíme na tenká kolečka, ledový...
více o Salát s rukolou a olivami
Do úzké vyšší nádoby (nejlépe do takové, která je určená na šlehání šlehačky) nebo shakeru dáme dvě lžičky rozpustné kávy, cukr (dle chuti, lepší je...
více o Ledové Frappé
Den dopředu si uvaříme v osolené vodě brambory, které poté druhý den nastrouháme na hrubém struhadle do mísy. Uvaříme si vejce natvrdo, oloupeme je a...
více o Pochoutková pomazánka na chlebíčky