Pořád jsem zkoušel různé typy receptů na rýži, která se krásně sype a dobře chutná. Vyzkoušel jsem vše. Pečenou, v hrnci pod pokličkou, restovanou,...
více o 100% sypká rýže, jednoduše a vždy stejně!
Příprava na směs:
Jablka se slupkou nakrájíme na čtvrtky a zbavíme jadérek. Potom nakrájíme na pravidelné plátky a vložíme do misky. Zalijeme...
více o Pečená jablka na javorovém sirupu
Příprava salátu:
Omyjeme římský salát (pozor, jiný salát se na Caesar salát nepoužívá) a odřežeme tvrdý košťál. Použijeme jen hezké čisté listy salátu...
více o Caesar Salát s kuřecím masem
Příprava základu pro cibulačku - poctivý kuřecí vývar:
Kuřecí skelety a křídla vložíme na máslem vypečený pekáč do rozehřáté trouby 220°C na 20 minut....
více o Francouzská gratinovaná cibulačka