• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Halloween Nakládané houby Krémové a husté polévky
  • Recepty.cz
  • Kuchaři
  • casino
casino

casino

Přidat do oblíbených

Hodnocení

Kuchtík
Počet bodů: 2192
ONLINE

Recepty kuchaře

18 receptů:
25 minut
Spaghetti alla Carbonara po italsku

Spaghetti alla Carbonara po italsku

Do osolené vody dáme vařit těstoviny. Na pánvi smažíme do křupava na kostičky nebo nudličky nakrájenou slaninu (pokud je libová, tak na oleji (a) nebo... více o Spaghetti alla Carbonara po italsku

Roastbeef, rostbíf (studený nářez)

Roastbeef, rostbíf (studený nářez)

Pěkný kousek roštěné vcelku necháme zmrznout v mrazáku. Nerozmražený dáme do pekáče, nesolíme ani nekořeníme, vložíme do trouby vyhřáté na 75°C a při... více o Roastbeef, rostbíf (studený nářez)

Kuře La c´

Kuře La c´

Maso nakrájíme na kostičky, smísíme se solí, vejcem, škrobem a promícháme. Nachystáme si nahrubo krájenou cibuli a kapii. V misce smícháme víno,... více o Kuře La c´

Černé sádlové koláčky

Černé sádlové koláčky

Všechno smícháme rukou dohromady, propracujeme a utvoříme kuličky. Do každé uděláme dolík. Pečeme zvolna v troubě při cca 150 °C po dobu asi 20 minut.... více o Černé sádlové koláčky

Mandlové rohlíčky podle Sandtnerky

Mandlové rohlíčky podle Sandtnerky

Rozemleté mandle (nemusí být loupané) umícháme (v robotu) s bílky, cukrem a kůrou. Pak vmícháme (ručně) drobečky. Z těsta lžičkou vykrajujeme kousky... více o Mandlové rohlíčky podle Sandtnerky

Falešná želví polévka - hovězí

Falešná želví polévka - hovězí

Maso zprudka opečeme v rozpálené troubě jen co chytne barvu (cca 1/2 hodiny). Současně opečeme všechnu neloupanou, na polovic rozkrojenou cibuli,... více o Falešná želví polévka - hovězí

60 minut
Kyjevský kotlet - původní recept

Kyjevský kotlet - původní recept

Do jednotlivých porcí úzkým nožem prořízneme otvor, do kterého natlačíme asi jako palec velký kus ztuhlého másla. Okraje otvoru dobře přitlačíme (příp... více o Kyjevský kotlet - původní recept

Česká maková vánočka

Česká maková vánočka

Z uvedených surovin zaděláme polotuhé vláčné těsto a necháme vykynout. Během kynutí si můžeme přpravit nádivku ze svařeného cukru a dalších... více o Česká maková vánočka

30 minut
Okurková polévka

Okurková polévka

Světlou zásmažku rozmícháme ve studené vodě, osolíme, příhodíme na kostečky pokrájené brambory a uvaříme je do měkka. Vmícháme smetanu, ochutíme do... více o Okurková polévka

Carpaccio podle Jamieho

Carpaccio podle Jamieho

Maso většinou podáváme syrové, krvavé. Jamie však ve svém receptu napřed maso trochu opeče, aby mělo křupavou kůrčičku. Svíčkovou nebo roštěnec v... více o Carpaccio podle Jamieho

Carpaccio V.

Carpaccio V.

Hovězí svíčkovou obalíme v čerstvé bazalce, zabalíme do potravinářské fólie a necháme namrazit v lednici. Namraženou svíčkovou krájíme na tenké plátky... více o Carpaccio V.

Carpaccio IV.

Carpaccio IV.

Maso vcelku zabalíme do potravinové fólie a uložíme na 20 minut do mrazáku. Mezitím připravíme zálivku vyšleháním žloutků s ostatními přísadami ... více o Carpaccio IV.

Carpaccio III.

Carpaccio III.

Vložit hovězí do mražáku asi na 30 min., nebo až je pevné, ale ne zmrzlé. Pomocí velice ostrého tenkého nože, nakrájet maso na papírově tenké plátky.... více o Carpaccio III.

Carpaccio II.

Carpaccio II.

Maso omyjeme pod tekoucí studenou vodou a osušíme utěrkou. Zabalíme jej do fólie a asi na 20 minut vložíme do mrazáku uležet. Maso po vyjmutí z... více o Carpaccio II.

Carpaccio I. (original dle mistra Ciprianiho)

Carpaccio I. (original dle mistra…

Čerstvou svíčkovou dáme na pár minut ztuhnout do mrazničky, aby se maso lépe krájelo. Nejostřejším nožem z něho nakrájíme tenounké plátky, které... více o Carpaccio I. (original dle mistra Ciprianiho)

Jablkový salám

Jablkový salám

Cukr svaříme na nitku. Za stálého míchání přidáme na hrubo strouhaná jablka, šťávu i kůru z citronů. Vaříme a když hmota zhoustne, přisypeme oříšky.... více o Jablkový salám

Mandlové sušenky ale Cantuccini

Mandlové sušenky ale Cantuccini

Na vále vypracujeme husté těsto, vyválíme šišky max. průměr 3 cm (rozpečou se do široka) na délku plechu. Na pomaštěném plechu je potřeme bílkem a... více o Mandlové sušenky ale Cantuccini

Guláš z drůbežích žaludků a srdíček

Guláš z drůbežích žaludků a srdíček

Na rozpáleném sádle smažit nakrájenou cibuli (V-krouhač) do zlatova, přidat papriku (nespálit!), překrojené žaludky, sůl, česnek, kmín, pepř,... více o Guláš z drůbežích žaludků a srdíček

Doporučujeme

30 minut
Čočkový salát se sázeným vejcem

Čočkový salát se sázeným vejcem

30 minut
Polévka ze zelí, rajčat a batátů

Polévka ze zelí, rajčat a batátů

80 minut
Palačinky s jablky a slaným karamelem

Palačinky s jablky a slaným karamelem

Poslední sledované recepty

25
Jednoduchá rajská omáčka
Jednoduchá rajská omáčka
16
Vepřové maso s celerem
Vepřové maso s celerem
15
Srbské rizoto
Srbské rizoto
13
Špagety carbonara
Špagety carbonara
11
Sýrovo-smetanové zapékané řízky
Sýrovo-smetanové…

Zajímavé články

Rychlá jídla za pár korun: 10 rodinných receptů pro uspěchané matky
Rychlá jídla za pár korun: 10 rodinných receptů…
Nadopujte se vitaminem C. Zapomeňte na citrony, tyto druhy zeleniny a ovoce ho mají mnohem víc!
Nadopujte se vitaminem C. Zapomeňte na citrony,…
Nádherné vitrážové dorty: Díky jednoduchému zdobení vypadají jako umělecká díla
Nádherné vitrážové dorty: Díky jednoduchému…
Golden milk neboli zlaté mléko: Účinný přírodní lék, na kterém si i pochutnáte
Golden milk neboli zlaté mléko: Účinný přírodní…
Kvasit se dá víc než jen zelí: Zkuste fermentovaný oves jako zdravou snídani
Kvasit se dá víc než jen zelí: Zkuste…
AHA.cz Šmoldas omdlel v Temelíně: Pád do reaktoru s kyselinou by mohl přežít

Šmoldas omdlel v Temelíně: Pád do reaktoru s kyselinou by mohl přežít

Mimibazar GALERIE: Podzimní věnce nejen na dveře. Inspirujte se těmi nejkrásnějšími!

GALERIE: Podzimní věnce nejen na dveře. Inspirujte se těmi nejkrásnějšími!

Dáma.cz Saka a blejzry pro letošní jaro: Takto je nosí známé influencerky nad 50!

Saka a blejzry pro letošní jaro: Takto je nosí známé influencerky nad 50!

Blesk pro ženy Velký horoskop lásky na listopad: Komu to bude ve vztahu skřípat a kdo najde spřízněnou duši?

Velký horoskop lásky na listopad: Komu to bude ve vztahu skřípat a kdo najde spřízněnou duši?

Ženy.cz Výběrové řízení: Klíč k úspěchu je autenticita a správná energie

Výběrové řízení: Klíč k úspěchu je autenticita a správná energie

Blesk.cz Oddlužení hvězdy Ordinace Gajerové naštvalo kolegy: Půjčené statisíce už nikdy neuvidí!

Oddlužení hvězdy Ordinace Gajerové naštvalo kolegy: Půjčené statisíce už nikdy neuvidí!

SportRevue.cz FOTO: Silikonová prsa, plavky a vyrýsované svaly – to je Bikini Olympia

FOTO: Silikonová prsa, plavky a vyrýsované svaly – to je Bikini Olympia

Maminka.cz Kuriozita: Podívejte se, jak vypadaly klece zavěšené z okna, v nichž se děti povinně větraly

Kuriozita: Podívejte se, jak vypadaly klece zavěšené z okna, v nichž se děti povinně větraly

Blesk Horoskopy Velký horoskop lásky na listopad: Komu to bude ve vztahu skřípat a kdo najde spřízněnou duši?

Velký horoskop lásky na listopad: Komu to bude ve vztahu skřípat a kdo najde spřízněnou duši?

  • Recepty.cz
  • Kuchaři
  • casino
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact