V receptu nepíši jakou rýži, vývar, sýr či špenát. Ano, rizoto bude lepší s rýží na rizoto, s čerstvým špenátem, udělaným vývarem atd. Ale pochutnáte...
více o Italské špenátové rizoto - co dům dal
Cibuli nakrájet na kroužky či půlměsíčky. V hrnci rozpustím lžíci másla s trochou oleje, poté přidám cibuli - je důležité ji dobře promíchat, aby se...
více o Francouzská cibulačka bez vína
Hladkou mouku se solí rozpracuje s máslem, poté přidáme 3 lžíce vody a vypracujeme těsto, které necháme v lednici odpočinout, alespoň 30 minut (čím...
více o Quiche s tuňákem a cibulí
Uděláme si kvásek, který poté smícháme s moukou a solí a zbytkem vody. Těsto pořádně propracujeme a necháme vykynout přibližně hodinu.
Po vykynutí...
více o Francouzské bagety (Baguettes)
Všechny ingredience na těsto smícháme, až vytvoříme hmotu, tu pak dáme cca na půl hodiny do lednice.
Těsto vyválíme a vykrájíme kolečka, které...
více o Košíčky jako francouzské tarte
Ve vodní lázni nechte rozpustit máslo s čokoládou, čokoláda se musí rozpustit všechna.
V míse rozmícháme vajíčka, žloutky a cukr, poté přidáme mouku a...
více o Čokoládový fondán - chocolate fondant