Vepřové maso omyjeme, osušíme a nakrájíme na plátky, naklepeme. Dle chuti osolíme a opepříme. V míse smícháme citrónovou šťávu, škrobovou moučku, 1... více o Čínský pašík na citronu
Cibuli pokrájíme na drobné kostičky a na oleji necháme lehce zrůžovět. Kuřecí játra očistíme a nakrájíme na nudličky. Játra smícháme s hladkou moukou ... více o Játrový flamendr "Kalimero"
Hovězí maso nakrájíme na kostky, špek a cibuli pokrájíme na drobné kostičky, zelí nakrouháme. Do předehřátého kastrolu vrhneme 1/2 lžíce sádla,... více o Hovězí v červeném zelí
Vepřové maso pokrájíme na nudličky, cibuli na kostičky. Na rozpáleném oleji nejdříve osmahneme cibulku. Až lehce zrůžoví, přidáme do základu maso a... více o Ohnivé fazole se švestkami
Anglickou slaninu, cibuli a gothaj pokrájíme na kostičky. Do rozpálené pánve wok, nebo kastrolu nejdříve dáme lžíci oleje, slaninu a počkáme až pustí... více o Papáčkovy špagety (těstoviny)
Římský hrnec necháme namočit dle návodu. Dno hrnce poklademe cibulí, kterou jsme pokrájeli na půlkolečka. Na vrstvu cibule vyložíme broskve, které... více o Broskvové kuře na červeném víně v římském hrnci
Římský hrnec si necháme namočit dle návodu a mezitím si připravíme umytá a osušená kuřecí stehna tak, že kůži na stehnech na několika místech... více o Pečená kuřecí stehna na rozmarýnu
Vepřové maso omyjeme a nakrájíme na plátky. Maso lehce naklepeme, případně nakrojíme okraje, aby se maso nekroutilo. V misce smícháme dijonskou... více o Dijonské cibulové řízky
V první řadě dáme římský hrnec namočit dle návodu k použití. Než se hrnec řádně namočí, tak jednotlivá stehna opláchneme a v kloubu rozpůlíme. Cibuli... více o Kuře na cibuli v římském hrnci
Cibuli pokrájíme na drobné kostičky. Polovinu cibule vrhneme do rozpálené pánve s olejem a lehce necháme zpěnit. Následně přidáme vymačkané jelítko a... více o Jelítková roládka
Cibuli, slaninu a tvarůžek pokrájíme na drobné kostičky. Na pánev, nebo v kastrůlku necháme zpěnit slaninu. Až hezky pustí tuk, přidáme cibuli. Vše... více o Vejce na špeku (smraďošky)
V misce smícháme 2 hrnky mléka s moukou, cukrem, solí a vejci. Vyšleháme v hustší palačinkové těsto. Pokud by bylo těsto řídké, přidáme pouze... více o Palačinky s ocáskem
Všechny špekáčky zbavíme kůže a rozpůlíme. Cibuli pokrájíme na půlkolečka, střídavě klademe na pekáček špekáček, cibuli. V misce smícháme zbývající... více o Špekáčky na medu
Na oleji zpěníme cibulku pokrájenou na drobné kostičky. Po zesklovatění cibulky přihodíme pokrájený salám taktéž na kostičky. Krátce orestujeme, dále... více o Těstovinový salát s jogurtem
První věc, kterou začneme je, že si připravíme marinádu. Ta vznikne smícháním všech druhů koření s olejem. Dále si vezmeme bůček a nakrájíme ho na asi... více o Křupavý bůček
Na omastku orestujeme na půlkolečka krájenou cibuli. Po zrůžovění cibule přidáme pokrájená a případně i odblaněná játra. Krátce orestujeme, okořeníme... více o Játra na fazolích
Chleba, točeňák, cibuli pokrájíme na kostky. Chlebem vyložíme spodní část zapékací misky. Na omastku necháme zpěnit cibulku, posléze přidáme točeňák,... více o Chlebodědek
Prvním krokem vrhneme fazole do mísy a zalijeme dostatečným množstvím vody. K fazolím rozdrobíme hovězí bujon a lehce zastříkneme tabascem. Můžeme... více o Fazolačka s amoletou
Námi použité maso řádně omyjeme, osušíme. V následujícím kroku maso po vláknech uprostřed skrz prokrojíme dlouhým nožem. Do utvořených otvorů vsuneme... více o Pečené maso s očima
Marináda: česnek, všechno koření, citrónovou šťávu a olej vhodíme do misky. Všechny bylinky drobně posekáme a přisypeme rovněž do misky. Vše řádně... více o Hejk na grilu
Kořenovou zeleninu očistíme, (1/3 celeru, 2 mrkve, 1 petržel) cibuli nastrouháme na hrubém struhadle do mísy. Přidáme vejce, mleté maso, drobně... více o Maso v mase
Kuřecí nebo vepřové maso nakrájíme, lehce naklepeme, osolíme a opepříme. Vajíčko rozšleháme se smetanou. Dle potřeby rozředíme mlékem a vzniklou... více o Bylinkový řízek na česnekovém oleji
Maso omyjeme, osušíme a nakrájíme po žebírkách, nebo na větší hranolky asi 3x3 cm, záleží jaké maso použijeme. Nakrájíme špek na menší kostičky a... více o Bigmanův hrnec
Kuřecí stehna omyjeme, osušíme a případně v kloubu rozřízneme. V misce smícháme plnotučnou hořčici, utřený česnek, zázvor, kmín, sójovou omáčku,... více o Pivní kuřecí stehna
Kuřecí stehna omyjeme, osušíme a v kloubu rozřízneme. Osolíme a obalíme v hladké mouce. Na pekáček dáme rozpustit máslo na kterém zesklovatíme... více o Lahodná kuřecí stehna
Hovězí maso omyjeme a ostrým nožem rozřízneme, aby vznikl větší plát. Maso naklepeme, osolíme, posypeme zázvorem a pepřem. V misce smícháme hořčici a... více o Hovězí roláda pikant
Kuřecí stehna omyjeme, osušíme a v kloubu rozpůlíme. Osolíme a obalíme v hladké mouce. Na pekáček dáme rozpustit máslo na kterém kousky kuřecích... více o Kuřecí na zelenině
Telecí maso nakrájíme na plátky, vložíme do pekáčku a osolíme, opepříme a okmínujeme, posypeme zázvorem. Takto připravené maso podlijeme bílím vínem a... více o Telecí na víně
Do omytého a osušeného vepřového bůčku utvoříme ostrým nožem kapsu, kterou řádně vytřeme hořčicí. Do misky nakrájíme rohlíky na kostičky a zvlhčíme... více o Bůčkové překvapení
Vepřové nebo kuřecí maso nakrájíme na kostky o hraně asi 2 cm. Cibuli nakrájíme na podobně velké kusy. Oloupaný točený salám nakrájíme asi na 1 cm... více o Špíz ve žluté omáčce