Lososa zbavíme kůže můžeme ho nožem naškrábat, nebo nakrájíme na malinkaté kousky, které ještě nožem můžete rozmáčknout. Dáme do misky.
Asi půl malé...
více o Tatarák z čerstvého lososa
Tresku osolíme, opepříme, zakápneme olejem a dáme na 5 minut do trouby pod gril.
Mezitím si chleba nakrájíme na kostičky, hodíme ho do kuchyňského...
více o Treska v krustě
Rohlíky nakrájíme na kostičky, zalijeme osoleným mlékem a necháme nasáknout. Přidáme mouku.
Žloutky oddělíme od bílků. Žloutky přidáme do těsta a...
více o Knedlíky z hrníčku
Mušle dobře opereme, odstraníme řasu a drátěnkou nečistoty. OTEVŘENÉ MUŠLE VYHODIT!
Cibulku i česnek nakrájíme na jemno, osmažíme na dvou lžících...
více o Mušle (Slávky) s rajčaty