Pokud použijeme fazolky čerstvé, nejdříve je 6-10 min. povaříme v osolené vodě a necháme okapat. Mražené fazolky dáváme rovnou, ani nemusí být extra...
více o Zelené fazolky na tymiánu a česneku
Brambory nakrájíme na plátky, mrkev a šalotku (i s natí) na kolečka. V hlubší pánvi rozehřejeme trošku oleje s kouskem másla a vše za občasného...
více o Dušené brambůrky na estragonu
Kotletám nařízneme okraje, naklepeme, lehce osolíme, můžeme i opepřit. Z uvedených ingrediencí vytoříme hustou marinádu, kterou potíráme plátky masa....
více o Vepřové kotlety v marinádě
Připravíme si vyšší pánev nebo hrnec. Kuřecí čtvrtky rozkrojíme na horní a spodní stehno, osolíme, lehce opepříme a osmahneme z obou stran do zlatova...
více o Středomořské kuře