Korpus:
- rozmačkáme si změklé banány, přidáme rozemleté ovesné vločky (je možné nakombinovat např. i se špaldovou moukou - já dala 50 g vloček + 150...
více o Banánový dortík
- podélně rozkrojené lilky bez konců nakrojíme šikmými zářezy v dužině a pokapeme olejem, pečeme na 190°C do změknutí (cca 45 minut - záleží na tom,...
více o Melitzanosalata - řecký lilkový předkrm
Kkorpus:
- nastrouháme mrkev
- smícháme se všemi ingrediencemi na korpus
- vylijeme do kulaté (průměr 28 cm) vysypané formy a pečeme v předehřáté...
více o Mrkvový dort s hřebíčkem
Brokolici si nachystáme na růžičky, dáme vařit do osolené vody a vaříme do měkka. Těstoviny (nejlépe široké nudle - tagliatelle) uvaříme dle návodu....
více o Brokolicové tagliatelle
1) Nachystáme si tedy na kostky dýni, najemno cibulku a dáme rozehřát máslo do hrnce.
2) Zesklovatíme jemně cibulku, přidáme dýni, necháme pustit...
více o Dýňový krém se zázvorem a chilli
1. Nachystejte si maso na nudličky.
2. Přidejte sůl, pepř, papriky (ostrou dle chuti), soj. omáčku, zázvor, kurkumu, skořici, med, rum. Udělejte...
více o Asijské hovězí
1. Omyjeme prsa, osušíme, nakrojíme na kapsu, osolíme, opepříme.
2. Kapsu vytřeme feferonkou.
3. Do kapsy vkládáme kousky broskví (velikosti dle...
více o Plněná kuřecí prsa s broskví a feferonkou
1. Nakrájíme či nastrouháme mrkev. Orestujeme na másle.
2. Zalijeme vodou (nepoužívám vývar, kazí to chuť mrkve), přidám na povaření 2 brambory ...
více o Mrkvový krém se zázvorem