Drůbeží sekanou necháme rozmrazit, pak všechny suroviny spolu smícháme, vyšleháme nejlépe rukou. Směs masa necháme odležet do druhého dne. 2.den na...
více o Základ pro roládu z mletého masa či sekanou
Ve vodní lázni rozpustíme heru, nebo kdo chce může dát máslo, s medem, cukrem a kakaem, přidáme vejce a zašleháme. Na vále spojíme tuto hmotu s...
více o Farský perník vánoční
Brambory a vejce nastrouháme na hrubém struhadle, přidáme zbylé přísady a promícháme lžicí nebo vidličkou NEMIXUJEME. Mažeme na chleba či chlebíčkovou...
více o Bramborovo vajíčková pomazánka
Mleté maso s rozmraženou sekanou, škrobem, pepřem, solí (opatrně maso bývá slané) promícháme v míse nejlépe rukou, při čemž pomalu přiléváme mléko....
více o Plněná masová roláda
Všechny suroviny vyšleháme dohromady, mažeme silněji na celozrnné nebo bílé pečivo, jako jednohubky zdobíme hroznovým vínem....
více o Česneková pomazánka V