Vejce, cukr, tuk, med, mléko a sodu za stálého míchání vaříme 2 minuty. Odstavíme a teplé nalejeme do mísy s moukou a promícháme. Ihned vyklopíme na...
více o Medovníček
Ingredience vložíme v uvedeném pořadí do pekárny a zapneme program Těsto. Poté těsto vyjmeme a vyválíme plát silný cca 1,5 cm. Sklenicí vykrajujeme...
více o Bavorské vdolky z domácí pekárny
Květy třezalky tečkované dáme do zavařovací sklenice, zalejeme odměřeným olejem a dobře uzavřeme. Žlutý olej se rázem začne zbarvovat do ruda. Je to...
více o Třezalkový olej
Na oleji orestujeme nakrájenou cibuli, slaninu a část sekaného česneku (česnek jen krátce ke konci, aby nám nezhořkl). Přidáme kostky masa, přisypeme...
více o Bramborový guláš na pivu