Na pánvi rozpálíme olej a opraříme na kolečka nakrájený česnek a na větší kousky nakrájenou rybu, kterou jsme předtím okořenili libovolnou směsí...
více o Rybí filé v zálivce s pomerančovým džusem
Mouku a vejce rozmícháme v 0,5 l mléka. Na rozpálené pánvi usmažíme klasické palačinky.
V troše mléka rozmixujeme tvaroh, do směsi přidáme kopr a...
více o Palačinky s lososem
Fazole na cca 8 hodin namočíme. Máme-li za ušima, použijeme fazole z konzervy a nemusíme máčet nic. Syrovou bramboru oloupeme a nakrájíme do tvaru a...
více o Fazole s bramborem
Listové těsto vyválíme do tvaru obdélníku. Potřeme ho nutelou (síla nátěru určuje výslednou sladkost pokrmu).
Banán nakrájíme na kolečka a klademe je...
více o Banán v těstíčku
Fazole na cca 8 hodin namočíme. Máme-li za ušima, použijeme fazole z konzervy a nemusíme máčet nic.
Syrovou bramboru oloupeme a nakrájíme do tvaru a...
více o Fazole s brambory
Plátky lososa očistíme, osolíme a položíme na pekáček. Na pánvi na trošce oleje zesklovatíme na kostičky nakrájenou cibulku a papriku, vše rovněž...
více o Zapečený a upečený ruský losos
Jáhly důkladně propláchneme v sítku pod tekoucí vodou. Jáhly ještě v sítku chvíli necháme abychom je alespoň dvakrát přelili vroucí vodou (což je...
více o Jahelná kaše