Játra nakrájíme na nudličky, orestujeme, uděláme šťávu z kečupu, přidáme kápie a žampiony, mírně povaříme, dochutíme.
Příloha rýže....
více o Loupežnická játra
Roštěnku nakrájíme na nudličky, orestujeme, přidáme játra, kápie, žampiony nakrájené, pak přidáme kečup, chilli koření a vývar nebo vodu, podle...
více o Pikantní směs
Rybíz rozmačkáme a zalijeme červeným vínem, necháme 24 hodin uležet v chladničce. Vše povaříme, pak necháme vychladnout a přecedíme. Pak vše znovu...
více o Casis
Grepovou kůru nakrajíme na velmi malé kousky a vaříme ve vodě a cukru 7x. Tak uděláme z kůry želé a zbavíme hořkosti.
Máslo mírně rozpuštěné, moučkový...
více o Kletskop