Suroviny na zálivku musí mít pokojovou teplotu. Vložíme je do mixéru a rozmixujeme na takovou konzistenci, která připomíná majonézu.
Bagetu nakrájíme...
více o Salát Caesar
Máslo, cukr a žloutky třeme do pěny.
Na čokoládu nalijeme lžíci vody a necháme ji v troubě (nebo na plotýnce) změknout.
Pak ji přidáme k utřeným...
více o Čokoládový dort ze 150 g
Brambory uvaříme a necháme vychladnout. Poté je nastrouháme na jemném struhadle a uděláme důlek, do kterého dáme ostatní ingredience.
Hotové těsto...
více o Koláč z brambor
Z kvasnic, cukru, mléka necháme vzejít kvásek, a vypracujeme těsto. Necháme vykynout. Těsto rozdělíme na pět bochánků a postupně je rozválíme. Každou...
více o Martiny