Zelí pokrájím na velmi jemné nudličky a cca 3 minuty blanšíruji. Poté nechám zchladnout, zakápnu olejem, trošku přisolím, přidám jemně pokrájenou...
více o Červená bomba
Vnitřek pečlivě očištěné kachny vytřeme lisovaným česnekem a naplníme směsí z králičího masa, čtvrtek cibule a jablíčka. Osolíme, okmínujeme a upečeme...
více o Kachnička Otíkovy babičky
Omyté špalíčky zbavíme kůže a naložíme do podmáslí (potopit bez milosti) - nejlépe na noc. Potom smícháme všechny složky, a v této pečlivě obalíme...
více o Nožičky v podmáslí
Na plechu pečlivě vidličkou smícháme všechny suché přísady včetně kakaa (pozor na hrudky), přidáme tekutiny a opět pečlivě rozmícháme. Uhladíme povrch...
více o Bláznivý koláč
Na trošce tuku osmahneme cibuli, přidáme kostky masa, opečeme zprudka (jako u guláše), okořením dle chutí uvedenou směsí, osolíme a dusíme pod poklicí...
více o Lodní hrnec