Omyté a odblaněné maso nakrájíme na řízky. Naklepeme, osolíme okořeníme pepřem a prudce opečeme na rozehřátém tuku z obou stran. Podlijeme masovým...
více o Přírodní vepřové řizky s ovocnou rýží
Z droždí, práškového cukru a mléka vymísíme kvásek, který necháme vykynout na teplém místě.
Mouku prosijeme, přidáme sůl, žloutek, práškový cukr a...
více o Vánoční opekanec
Sádlo rozehřejeme na pánvi, přidáme nadrobno nakrájenou cibuli a osmažíme. Potom přidáme rozetřený česnek, nakrájené zeleninové papriky bez jadřinců a...
více o Jambalaya (džambalája)
Těstoviny uvaříme ve větším množstvý osolené vody do měkka. Scedíme, necháme okapat a vložíme do mísy. Pokapeme lžičkou oleje. Česnek rozetřeme s...
více o Těstoviny po provensálsku II.
Všechny plody moře uvaříme (asi 20 minut) ve slané vodě s papričkou.
Po vychladnutí smícháme s dalšími ingrediencemi a zakápneme olejem.
Pokud...
více o Salát z plodů moře
Maso nakrájíme na řízky a zlehka naklepeme. Potom maso nakrájíme na kousky asi 3-4 cm dlouhé.
Polévkové koření, žloutky, cukr, worchestrovou omáčku,...
více o Smažené vepřové řízky na čínský způsob