Do velkého hrnce dáme olej, nakrájíme cibulku na kostičky a osmahneme dozlatova, přidáme maso a orestujeme. Zalijeme vodou a přidáme oloupané a omyté...
více o Fazolová polévka se zelím
Nakrájíme cibulku na kostičky a osmahneme dozlatova, přidáme maso a orestujeme, poté vhodíme oloupané a na kostičky nakrájené brambory a zalijeme...
více o Žarkoje
Smícháme vejce s mlékem, vlijeme do hladké mouky a vypracujeme jemné těsto.
Na sádle osmahnem na kostičky nakrájenou cibulku dozlatova, přidáme houby,...
více o Vareniky II.
Mléko s mícháme s vejcem a vlijeme do prosáte mouky. Vypracujeme jemné těsto.
Do misky si dáme mleté maso, na kostičky nakrájenou cibuli, sůl a pepř a...
více o Pelmeni
Z 0,5 kg hladké mouky, jednoho vejce, mléka a kvasnic uděláme kynuté těsto, do kterého navíc přidáme lžíci oleje a dáme kynout. Mezitím uvaříme omyté...
více o Pončiky - Ukrajinské pirohy
Do vroucí vody vložíme zelí a postupně odtrháváme celé lístky, které si dáme do misky. Na oleji osmahneme cibuli nakrájenou na kostičky a přidáme...
více o Holubce - zelné závitky
Z hladké mouky, mléka a kvasnic, vejce a 1 lžíce oleje si uděláme kynuté těsto a dáme kynout. Na oleji opečeme dozlatova na kostičky nakrájenou cibuli...
více o Čebureky II.