Syrové oloupané brambory nakrájíme na plátky, poklademe do máslem vymazaného pekáčku, posolíme. Na brambory poklademe vrstvičku hub předem lehce...
více o Kuře v pekáčku
Připravíme si klasické smažené řízky z vepřové kýty, nebo z čeho je máme rádi a osmažíme.
Na kousku másla chvilku podusíme sterilované žampiony, pokud...
více o Řízek se žampionovou omáčkou
Hovězí plátky naklepeme, nařízneme, osolíme, opepříme. V tlakovém hrnci rozpustíme trochu ceres softu, opečeme na něm plátky. Pak je vyndáme, do hrnce...
více o Hovězí na slanině se smetanou
Kuřecí prsa nakrájíme na silnější nudličky asi jako na čínu, dáme do misky, popepříme, posypeme kořením na kuře, kdo má rád, přidá trochu kari, lehce...
více o Kuřecí kousky v bramborovém těstíčku
Plátky hovězího naklepeme, osolíme, opepříme a nařízneme. V tlakovém hrnci rozpustíme tuk, zprudka na něm opečeme plátky a vyjmeme je. Na tuku...
více o Hovězí plátky se sýrem
Kotlety naklepeme, nařízneme, osolíme, opepříme. Pokud necháváme kost, lehce ji odřízneme od masa a naklademe na vyšší plech nebo pekáček. Na každou...
více o Kotletky na leču
Na trošce tuku podusíme houby s kmínem a solí. Smícháme mleté maso s vejcem, trochou strouhanky, přidáme podušené vychladlé houby, můžeme dochutit...
více o Houbové karbanátky s mletým masem
Do 3 dcl sklenice dáme kostky ledu, přidáme plátek citronu, ten si přidržíme brčkem a přes citron opatrně vlejeme na led griotku, stejným postupem v...
více o Růžový kavalír