Maso nakrájíme na kousky a opečeme na oleji, přidáme nadrobno nakrájenou cibuli a nakrájený šunkový salám. Po 5 minutách zaprášíme paprikou, osmahneme...
více o Gulášek jezdců z Georgie
Maso nakrájíme na malé kostičky, přidáme všechno sypké i tekuté koření, rozšlehaná vejce a asi 2 lžíce pokrájeného pórku.
Vše promícháme a necháme asi...
více o Vepřoví čerti
Na sádle osmažíme cibuli, přidáme oba druhy masa nakrájené na nudličky, mletou papriku, pepř masox a dusíme, než je maso měkké.
Potom přidáme salám,...
více o Ďábelský kotlík
Primátor a vejce nastrouháme, přidáme cibuli a nastrouhané okurky.
Do majolky zamícháme hořčici a promícháme vše dohromady. Nakonec osolíme. Mažeme na...
více o Primátorská pomazánka
Rohlíky nakrájíme na kostičky a polijeme mlékem. Změklé máslo utřeme se žloutky do pěny, okořeníme muškátovým květem a petrželkou, vmícháme namočené...
více o Kuřecí poklad
Bůček jemně umeleme, přidáme celá vejce, sůl, mléko a šlehačku.
Vše dobře promícháme, aby se hmota spojila. Do této směsi lehce vmícháme na kostičky...
více o Krůtí roláda
Syrové brambory nakrájíme na větší kousky a rozložíme je do vymaštěného pekáče. Poklademe je porcemi kuřete, které osolíme a okořeníme grilovacím...
více o Kuře s nivou a česnekem
Pstruha omyjeme, okořeníme, obalíme v hladké mouce a zprudka opečeme. Poté vyjmeme a naplníme plátky anglické slaniny a hermelínem. Vložíme do pekáčku...
více o Hraběcí pstruh
Rohlíky nakrájíme na kostičky, zalijeme mlékem, rukama zpracujeme a necháme asi 20 minut odležet, aby rohlíky byly pořádně nasáté. Poté osolíme ...
více o Karlovarské knedlíky babičky Irenky
Alobal si nastřiháme po 35-40 cm (množství se určí podle počtu strávníků) uprostřed ho vymažeme a pokládáme jako první vrstvu anglické slaniny (zhruba...
více o Pašerácká bašta