Brambory ve slupce omyjeme, a rukou na ně promneme hrubozrnou mořskou sůl. Napíchneme na kovové špejle na špízy a dáme péct do trouby na cca 1 hodinu ...
více o Anglické brambory
Brambory nakrájíme na střední kousky, celer opláchneme, nakrájíme (zelenou nať si necháme na ozdobu), přidáme 2 lžíce dijonské hořčice, 2 lžíce chilli...
více o Bramborový salát po anglicku
Remosku, případně zapékací místu lehce vymažeme sádlem, na dno dáme červené zelí a na to položíme rozporcované kuře, které jsme osolili a hodně...
více o Rychlá kachna z kuřete
Bůček nakrájíme na kostky,dáme do kastrolu (i v remosce je to dobré), přidáme na větší kusy nakrájenou cibuli, česnek také nakrájený, pepřové koření,...
více o Pivní bůček