Prsíčka podélně rozkrojíme na dva plátky a namočíme přes noc do osoleného podmáslí (může být i biokys, zakysaná smetana a podobně). Potom je obalíme v...
více o Kuře v bramboráku se špenátem
Maso naklepeme, nasolíme, opepříme a necháme odležet do druhého dne v lednici. Odleželé maso narovnáme na sebe na suchý pekáč (plech), hustě posypeme...
více o Královský langet
Na vále smícháme všechny ingredience v hladké nelepící se těsto (v případě potřeby přidáme trochu hrubé mouky). Těsto rozdělíme na dva kusy a z...
více o Tvarohové noky s borůvkami
Sypké přísady v míse důkladně promícháme rukou. Vařečkou přimícháme žloutky, vodu a olej. Nakonec zlehka vmícháme sníh. Nalejeme těsto na vymazaný a...
více o Ostružinový koláč
Naporcovaného králíka osolíme a opepříme, brambory oloupeme a nakrájíme na kolečka. Do pekáče vysypeme celý obsah sklenice naložené cibule s paprikami...
více o Babiččin králík