• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Dezerty Velikonoce
  • Recepty.cz
  • Pomocníci
  • Databáze ingrediencí
  • Žloutek

Žloutek

 

Recepty vytvořené za použití této ingredience

Jablkový koláč bez cukru

Jablkový koláč bez cukru

Zpracujeme na vále v těsto. Vyválíme, přeneseme na plech, poklademe jablky, posypeme skořicí, ořechy a drobným ovocem (může být čerstvé, mražené nebo... více o Jablkový koláč bez cukru

Tatarský biftek II.

Tatarský biftek II.

Maso naškrábeme nebo hodně jemně umeleme. Podle chuti přidáme koření a necháme 2-3 hodiny odležet. Mažeme na topinky.... více o Tatarský biftek II.

Tatarský biftek

Tatarský biftek

Maso naškrábeme nebo dvakrát umeleme a smícháme s uvedenými ingrediencemi v hmotu. Necháme uležet a mažeme na topinky.... více o Tatarský biftek

PLNĚNÉ ČOKOLÁDOVÉ LÍSTKY

PLNĚNÉ ČOKOLÁDOVÉ LÍSTKY

Na mírném ohni necháme oddělené rozpustit obě čokolády rozlámané na kousky. Do hořké čokolády přidáme 30 g másla. Když je tato hmota zcela rozpuštěná,... více o PLNĚNÉ ČOKOLÁDOVÉ LÍSTKY

ČOKOLÁDOVÝ NÁKYP II.

ČOKOLÁDOVÝ NÁKYP II.

Pro 6 osob: Formu vymastíme máslem. V kastrolu necháme se lžící vody rozpustit hořkou čokoládu rozlámanou na kousky. V jiné nádobě smícháme 50 g cukru... více o ČOKOLÁDOVÝ NÁKYP II.

Rakvičky se šlehačkou

Rakvičky se šlehačkou

Ztužený tuk rozpustíme a mašlovačkou pečlivě vymažeme formičky. V míse utřeme cukr se žloutky, vejcem a vanilkovým cukrem. Třeme tak dlouho, až je... více o Rakvičky se šlehačkou

wafle celozrnné

wafle celozrnné

Máslo + žloutky, pak sůl. Pak pšenici, oves a mléko. Těsto nechat asi hodinu odpočívat. Nakonec vmíchat sníh z bílků.... více o wafle celozrnné

Dobré košíčky

Dobré košíčky

Na vále zpracujeme v těsto (jestliže se hůře zpracovává přidáme 1-2 lžíce mléka). Zpracované těsto necháme odpočinout a potom vtlačujeme ve slabé... více o Dobré košíčky

40 minut
Tvarohová bublanina

Tvarohová bublanina

Cukr, Heru, tvaroh a žloutky utřeme ve šlehači, potom přidáme mouku s práškem do pečiva střídavě se sněhem z bílků. Lehce promícháme. Pekáč vymažeme... více o Tvarohová bublanina

JABLKA S PŘEKVAPENÍM

JABLKA S PŘEKVAPENÍM

Jablka oloupeme a zbavíme jader. Na noc naložíme do marinády. Druhý den připravíme těsto dle receptu na obalu. Oddělíme kousek těsta na lístky. Ze... více o JABLKA S PŘEKVAPENÍM

Řezy kokosky

Řezy kokosky

KRÉM: Z bílků ušleháme tuhý sníh, zašleháme postupně cukr a pak vmícháme kokos. Z mouky, cukru, žloutků a másla uhněteme těsto, které necháme 1/4... více o Řezy kokosky

TMAVÉ LINECKÉ

TMAVÉ LINECKÉ

Vypracujeme těsto a vyválíme je na plát silný 1,5 mm. Vykrajujeme různé tvary. Pečeme při 170-180°C. NÁPLŇ: V mléce rozmícháme vanilkový cukr s moukou... více o TMAVÉ LINECKÉ

Kokosky V.

Kokosky V.

**Kokosové pusinky:** Indegrience smícháme. Lžičkou na vymazaný plech klademe úhledné kopečky a usušíme je v předem vyhřáté troubě při mírnější... více o Kokosky V.

Linecké koláčky II.

Linecké koláčky II.

Vypracujeme těsto a vyválíme je na plát silný 1,5 mm. Vykrajujeme stejný počet koleček plných a bez středu. Pečeme při 170-180°C. Vždy dvě různá... více o Linecké koláčky II.

50 minut
Jablkový moučník II.

Jablkový moučník II.

Žloutky, cukr utřeme, přidáme teplou vodu, olej a ještě chvíli třeme. Přidáme mouku s práškem a sněhem z bílků. Do poloviny těsta přimícháme kakao. Na... více o Jablkový moučník II.

Rohlíčky plněné vuřty

Rohlíčky plněné vuřty

Vypracujeme těsto, které necháme vykynout. Těsto vyválíme a nakrájíme na trojúhelníčky. Pokládáme půlkami oloupaných vuřtů a stočíme do rohlíčků. Dáme... více o Rohlíčky plněné vuřty

Mandlové briošky

Mandlové briošky

Ve větší míse smícháme mouku a mleté mandle. Uprostřed těsta uděláme důlek a do něj vložíme droždí. Přidáme vlažné mléko a s trochou mouky vypracujeme... více o Mandlové briošky

90 minut
Lehký jablečný dort

Lehký jablečný dort

Utřeme žloutky s cukrem a kakaem do pěny, přidáme hrubě nastrouhaná oloupaná jablka. Lehce vmícháme sníh z bílků střídavě s moukou. Těsto rozetřeme do... více o Lehký jablečný dort

Ořechové trojúhelníky

Ořechové trojúhelníky

Listové těsto vyválíme, nařežeme na čtverečky plníme oříškovou náplní a přehneme do trojúhelníku a dobře přimáčkneme, aby náplň nevytékala. Pomažeme... více o Ořechové trojúhelníky

Valašské koláče - Frgále

Valašské koláče - Frgále

Z vlažného mléka, droždí a cukru připravíme kvásek, který necháme vykynout. Vykynutý kvásek vlijeme do proseté mouky, přidáme zbytek cukru, sůl,... více o Valašské koláče - Frgále

30 minut
Tatarák bez masa

Tatarák bez masa

Uvaříme brambory a rozmačkáme do žluté hmoty. Tu smícháme s kečupem, sójovou omáčkou, cibulí, kmínem, pepřem, žloutky a na kostičky pokrájenými... více o Tatarák bez masa

90 minut
Oříškové řezy s anýzem

Oříškové řezy s anýzem

Ze všech přísad zpracujeme na vále těsto. Necháme odpočinout, vyválíme, plát přeneseme na plech vyložený pečícím papírem a zapečeme při 180 °C až... více o Oříškové řezy s anýzem

35 minut
Kokosové řezy

Kokosové řezy

Zpracujeme na vále těsto. Vyválíme, přeneseme na plech vyložený pečícím papírem. Napůl upečeme, vyndáme z trouby, potřeme meruňkovou zavařeninou a... více o Kokosové řezy

Mokrý dort

Mokrý dort

Cukr se žloutky utřeme do pěny, přidáme změklou čokoládu, zašleháme a pak přidáváme střídavě mandle s kandovaným ovocem a sníh z bílků. Pečeme v... více o Mokrý dort

Věnečky z odpalovaného těsta s krémem

Věnečky z odpalovaného těsta s krémem

Sádlo (máslo) a sůl vložíme do vody, osolíme, rozpustíme na sporáku, až se začne vařit, zmírníme na střední oheň a najednu vsypeme mouku. Všechno... více o Věnečky z odpalovaného těsta s krémem

Jahodový moučník

Jahodový moučník

Žloutky utřeme s cukrem, přidáme olej, vodu, mouku smíchanou s práškem do pečiva, citronovou kůru a kakao. Z bílků ušlehámu tuhý a zlehka jej vmícháme... více o Jahodový moučník

60 minut
Nanukový řez

Nanukový řez

Přísady na těsto smícháme dohromady a pečeme 10-15min ,až se těsto nelepí. Z mléka van.cukru,solamylu a žloutku uvařit kaši-nechat vystydnout. do... více o Nanukový řez

Tvarohové šišky s ovocnou omáčkou

Tvarohové šišky s ovocnou omáčkou

Tvaroh prolisujeme, utřeme s vejcem, žloutkem a máslem, mírně osolíme, smícháme s prosátou moukou a zpracujeme v tužší těsto. Z těsta vyválíme váleček... více o Tvarohové šišky s ovocnou omáčkou

Dort na lžíce

Dort na lžíce

Žloutky, vodu, cukr a olej utřeme, přidáme střídavě sníh z bílků a mouku s práškem do pečiva a kakaem. Lehce promícháme a upečeme v dortové formě.... více o Dort na lžíce

Hermelínové chřupky

Hermelínové chřupky

Hermelíny umeleme, přidáme mouku, prášek do pečiva, tuk a 1 žloutek. Zpracujeme v těsto. Necháme uležet. Vyválíme plát, pomažeme rozšlehaným žloutkem,... více o Hermelínové chřupky

Pikantní pečivo k vínu

Pikantní pečivo k vínu

Sýr rozmačkáme nebo nastrouháme, přidáme mouku, šlehačku, tuk, sůl, pepř a zpracujeme hladké těsto. Těsto dáme do chladna odpočinout. Potom vyválíme... více o Pikantní pečivo k vínu

Smažená kuřata po bavorsku

Smažená kuřata po bavorsku

Kuřata rozčtvrtíme, osolíme, obalíme v mouce, vejcích a strouhance, smíchané se stejným množstvím strouhaného sýra. Smažíme na oleji. Omáčka: z másla... více o Smažená kuřata po bavorsku

45 minut
Zapékaná brokolice III.

Zapékaná brokolice III.

Brokolici nakrájíme i se stonky asi 10 cm dlouhými. Vložíme do vroucí osolené vody a na mírném ohni vaříme 10 až 12 minut. Přecedíme, necháme okapat... více o Zapékaná brokolice III.

Roštenka plnená šunkou

Roštenka plnená šunkou

Nakrájanú roštenku naklepeme, osolíme a plníme. Plnka: Šunku zmiešame s varenými zemiakmi na kocky nakrájanými zemiakmi, žĺtkami, smotanou, pridáme... více o Roštenka plnená šunkou

Lívance s ovesnými vločkami

Lívance s ovesnými vločkami

V míse rozetřeme droždí s cukrem, lžíci mouky a trochou vlažného mléka. Vločky zalijeme šálkem mléka. K vykynutému kvásku přidáme sůl, žloutky a... více o Lívance s ovesnými vločkami

Domácí kakaová zmrzlina

Domácí kakaová zmrzlina

Kakao rozpustíme v trošce mléka (je-li instantní kakao sladké, dáme méně cukru). Smetanu, cukr a žloutky smícháme, metlou našleháme a ve vodní lázni... více o Domácí kakaová zmrzlina

Hroznová bublanina se sněhovou čepicí

Hroznová bublanina se sněhovou čepicí

Do mísy prosijeme mouku s práškem do pečiva a cukrem, přidáme citronovou kůru, žloutky, olej, jogurt a vše zamícháme. Vlijeme do větší koláčové formy... více o Hroznová bublanina se sněhovou čepicí

Čínská směs

Čínská směs

Prsíčka a kýtu nakrájíme po vlákně na kostičky o hraně asi 3 cm. Cibuli pokrájíme nadrobno a dáme do mísy. Přidáme nakrájený česnek, sůl, víno a ocet.... více o Čínská směs

Chlebová polévka III.

Chlebová polévka III.

Chléb nakrájíme na menší kousky a osmažíme na másle. Zalijeme zeleninovým vývarem a uvaříme doměkka, asi 10-15 minut. Polévku můžeme prolisovat nebo... více o Chlebová polévka III.

90 minut
Ovocný Savarin

Ovocný Savarin

Do mísy prosijeme mouku, osolíme, přidáme nastrouhanou kůru, vlažné mléko a máslo, žloutky, cukr a droždí. Po vykynutí promícháme nepříliš tuhé těsto,... více o Ovocný Savarin

Krevetové noky v zeleninové omáčce

Krevetové noky v zeleninové omáčce

Zeleninu očistíme a hrubě nastrouháme. Cibuli nakrájíme najemno a spolu se zeleninou krátce osmahneme na oleji. Zalijeme vodou a přidáme bobkový list,... více o Krevetové noky v zeleninové omáčce

Hraběnčin koláč

Hraběnčin koláč

Z polohrubé mouky, prášku do pečiva, moučkového cukru, změklé hery a žloutků vypracujeme těsto. 1/4 těsta odebereme a obarvíme ho v hořkém kakau. Toto... více o Hraběnčin koláč

Obložené briošky

Obložené briošky

Droždí rozdrobíme ve 50 ml vlažného mléka a přidáme trochu mouky. Promícháme a necháme kynout. K mouce přidáme tuk, žloutky, sůl, zbylé mléko a... více o Obložené briošky

Smažené pečivo

Smažené pečivo

Do prosáté mouky rozdrobíme změklé máslo, přidáme cukr, citronovou šťávu, špetku soli a smetanu, podle potřeby zalijeme vínem a zaděláme tužší těsto.... více o Smažené pečivo

Dort Malakoff

Dort Malakoff

Změklé máslo, žloutky a cukr utřeme do pěny. Přidáme mandle a vmícháme svařenou smetanu. Dno i stěnu dortové formy vyložíme piškoty. Vložíme vrstvu... více o Dort Malakoff

Květák s kari omáčkou

Květák s kari omáčkou

Květák namočíme do teplé osolené vody, aby vyplaval případný hmyz. Poté květák vyjmeme a v osolené vodě vaříme asi 20 minut. Uvařený květák necháme... více o Květák s kari omáčkou

75 minut
Kuřecí stehna s nádivkou

Kuřecí stehna s nádivkou

Z kuřecích stehen opatrně vyjmeme stehenní kost, kůži lehce uvloníme a stehno naplníme nádivkou. Konec uzavřeme jehlicí, maso osolíme nebo poprášíme... více o Kuřecí stehna s nádivkou

Majonéza základní

Majonéza základní

Do čistě vytřené porcelánové mísy s kulatým dnem vložíme žloutky dokonale zbavené bílků. Žloutky trochu osolíme a rozetřeme drátěnou metlou. Ze... více o Majonéza základní

45 minut
Dukátové buchtičky s vanilkovým krémem

Dukátové buchtičky s vanilkovým krémem

Mouku prosijeme do mísy, přidáme cukr a osolíme. Uprostřed uděláme důlek, rozdrobíme do něj droždí, přidáme trochu cukru, zalijeme několika lžícemi... více o Dukátové buchtičky s vanilkovým krémem

Šátečkové koláče

Šátečkové koláče

Mouku prosijeme do mísy, osolíme, přidáme vykynutý kvásek z rozdrobeného droždí, šálku teplého mléka a lžíce cukru. Vmícháme zbytek teplého mléka,... více o Šátečkové koláče

  • Předchozí stránka
  • 1
  • ...
  • 37
  • 38
  • 39
  • 40
  • 41
  • Další stránka

Doporučujeme

20 minut
Kuřecí piccata

Kuřecí piccata

20 minut
Chřestový salát s vejcem

Chřestový salát s vejcem

20 minut
Bylinkové kuře v marinádě chermoula

Bylinkové kuře v marinádě chermoula

Poslední sledované recepty

94
Dušené zelí s uzeným masem a cizrnou
Dušené zelí s uzeným…
55
Žloutkové řezy jako vánek
Žloutkové řezy jako vánek
42
Nebeská Máňa
Nebeská Máňa
36
Čočkové placičky ala bramboráčky
Čočkové placičky ala…
31
Vepřové s mrkví, hráškem a bylinkovými bramborami
Vepřové s mrkví, hráškem…

Zajímavé články

Zelená je dobrá! Mechové muffiny vás okouzlí svou barvou i chutí
Zelená je dobrá! Mechové muffiny vás okouzlí svou…
Špízy: Recept na ty nejlepší, plné masa i zeleniny!
Špízy: Recept na ty nejlepší, plné masa i…
Chřest pomáhá při hubnutí: Zkuste polévku nebo rizoto
Chřest pomáhá při hubnutí: Zkuste polévku nebo…
Sirup ze smrkových výhonků ze tří ingrediencí a bez vaření
Sirup ze smrkových výhonků ze tří ingrediencí a…
Sardinky v konzervě: Superpotravina, kterou většina z nás jí špatně. Víme, jak na ně!
Sardinky v konzervě: Superpotravina, kterou…
AHA.cz Útok u soudu s Hanychovou: Soukup překročil všechny meze

Útok u soudu s Hanychovou: Soukup překročil všechny meze

Mimibazar Vyzkoušeli jste: Vytřeno za pár minut. Inovovaný mop Spontex Express System+ šetří čas i záda

Vyzkoušeli jste: Vytřeno za pár minut. Inovovaný mop Spontex Express System+ šetří čas i záda

Dáma.cz Nevkusná retro móda: Ledvinka a další kousky, za které se dodnes stydíme

Nevkusná retro móda: Ledvinka a další kousky, za které se dodnes stydíme

Blesk pro ženy Zemřel Jiří Bartoška (†78): Tohle byly jeho životní i filmové role

Zemřel Jiří Bartoška (†78): Tohle byly jeho životní i filmové role

Ženy.cz Orgasmus v přímém přenosu! Takhle vypadá vaše vagína zevnitř

Orgasmus v přímém přenosu! Takhle vypadá vaše vagína zevnitř

Blesk.cz Slzy pro festivalového prezidenta Bartošku (†78): Pieta u Thermalu i u sídla na Andělské Hoře

Slzy pro festivalového prezidenta Bartošku (†78): Pieta u Thermalu i u sídla na Andělské Hoře

SportRevue.cz FOTO: Jaromír Jágr a jeho 6 bejvalek. Která z nich byla nejhezčí?

FOTO: Jaromír Jágr a jeho 6 bejvalek. Která z nich byla nejhezčí?

Maminka.cz Když v 66 letech porodila první dítě, stala se nejstarší matkou na světě. Jak Adriana Iliescu (84 let) žije dnes a proč je na dceru hrdá?

Když v 66 letech porodila první dítě, stala se nejstarší matkou na světě. Jak Adriana Iliescu (84 let) žije dnes a proč je na dceru hrdá?

Blesk Horoskopy Odbornice na čísla vědomí má jasno: Den, kdy jste se narodili, o vás řekne vše!

Odbornice na čísla vědomí má jasno: Den, kdy jste se narodili, o vás řekne vše!

Nedávno navštívené recepty:

Nugátové řezy Listové taštičky plněné mletým masem Meruňková marmeláda
Falešný tatarák z brambor Kuřecí nudličky na kari se smetanou Smaženky s mladými cuketami
Hovězí na víně se zeleninou Bramborové housky Rybí hranolky (nudličky) v těstíčku
(nejen) Cuketové špízy Indiánci Smažený bílý chřest

Další doporučené ingredience:

Želé bonbony Želé dortové Želírovací cukr Želírovací prostředek Žemle
Žervé Žitná hladká mouka Žitná chlebová mouka Žitná mouka Žitný chléb RACIO
Živná sůl žloutky Žloutky na tvrdo Žluté papričky Žlutý hrách
Žlutý meloun Žlutý sýr Žmolenka Žraločí steak Žvýkačky
  • Recepty.cz
  • Pomocníci
  • Databáze ingrediencí
  • Žloutek
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact