• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Halloween Nakládané houby Krémové a husté polévky
  • Recepty.cz
  • Pomocníci
  • Databáze ingrediencí
  • Zlatý klas

Zlatý klas

Podobné ingredience

  • Klasické kynuté těsto na buchty
  • Zlatý sirup
 

Recepty vytvořené za použití této ingredience

70 minut
Krémeš od neterky

Krémeš od neterky

Všechny suroviny na těsto, kromě mouky, smícháme nad párou, nebo na slabém ohni a teplé rozpuštěné vlijeme do mouky. Rozmíchat vařečkou, rozdělit na... více o Krémeš od neterky

Koláč s drobným ovocem

Koláč s drobným ovocem

Listové těsto vyválíme a uložíme na plech. Zcela jej zasypeme drobným ovocem. Uvaříme hustý pudink, který navrstvíme na ovoce. Vyšleháme všechny... více o Koláč s drobným ovocem

Plněné medové řezy

Plněné medové řezy

V hrnci nad párou mícháme do zhoustnutí (asi 15 min.) cukr, tuk, vejce, med, sodu bikarbonu a trochu skořice a hřebíčků. Potom důkladně vmícháme... více o Plněné medové řezy

Domino řezy

Domino řezy

Žloutky vymícháme s cukrem, postupně přidávame vodu, tuhý sníh z bílků, mouku s práškem do pečiva a kakao. Těsto vlejeme na plech vyložený papírem na... více o Domino řezy

Kinderbueno

Kinderbueno

Bílky s cukrem vyšleháme, přidáme mouku prosátou s práškem do pečiva a další suroviny kromě nugety (nutely). Upečeme ve středně vyhřáté troubě asi 20... více o Kinderbueno

Jablkový krémeš

Jablkový krémeš

Jablka nastrouháme a smícháme s vanilkovým cukrem. Plech vyložíme alobalem a rozetřeme jablkovou náplň. Žloutky vymícháme s cukrem a vodou do pěny.... více o Jablkový krémeš

Závin a la Airan

Závin a la Airan

Z mléka a pudinkového prášku uvaříme krém a necháme vychladnout. Tvaroh rozmícháme s vejcem a cukrem. Pokud máme tvaroh z vaničky, přidáme jen žloutek... více o Závin a la Airan

Makový zákusek s nemletým mákem

Makový zákusek s nemletým mákem

**Těsto:** cukr a žloutky vymícháme do pěny. Při míchání postupně přidáváme teplou vodu. Přidáme mouku s práškem do pečiva, mák a sníh ze sedmi bílků.... více o Makový zákusek s nemletým mákem

Kokosovo-ořechové řezy

Kokosovo-ořechové řezy

Těsto 1: vejce vyšleháme s práškovým cukrem, přidáme ořechy, hrubou mouku, prášek do pečiva a kakao. Upečeme. Těsto 2: bílky vyšleháme s krystalovým... více o Kokosovo-ořechové řezy

Jablkový dort II.

Jablkový dort II.

Vymícháme žloutky s cukrem, přidáme 5 lžic horké vody, olej, mouku s práškem do pečiva a nakonec sníh z bílků. Do sněhu při šlehání přidáme 5 lžic... více o Jablkový dort II.

Vídeňský zákusek

Vídeňský zákusek

Přísady na těsto společně dobře prošleháme, těsto vlejeme na plech a upečeme. Necháme na plechu vychladnout. Džus přivedeme s cukrem k varu (asi 2 dl... více o Vídeňský zákusek

Ořechové kopečky II.

Ořechové kopečky II.

Vejce s cukrem šleháme nad parou do zhoustnutí. Přidáme ořechy a mouku. Na pomazaný plech lžící klademe kopečky a dáme je do vyhřáté trouby péct (při... více o Ořechové kopečky II.

Salajkové věnečky

Salajkové věnečky

Cukr, žloutky a smetol vymícháme, postupně přidáváme salajku, kterou podle návodu smícháme s horkým mlékem a necháme vykynout, vlejeme do mouky. Z... více o Salajkové věnečky

Jablkový zákusek II.

Jablkový zákusek II.

Těsto: všechny přísady zpracujeme, pokud je pořeba přidáme trošku mléka. Těsto rozdělíme na dvě části. Jednu část dáme už vyválenou na vymazaný plech... více o Jablkový zákusek II.

Dort podle mojí maminky

Dort podle mojí maminky

V kuchyňském robotu vymícháme šlehacími metlami vejce s cukrem do pěny, to trvá přibližně 10 minut. Potom přidáme mouku smíchanou s práškem do pečiva... více o Dort podle mojí maminky

Martin koláč

Martin koláč

Upečeme piškoty stejným způsobem: vyšleháme bílek do tuha, postupně přidáváme žloutky a mouku s práškem do pečiva. Do kakaového piškotu přidáme kakao,... více o Martin koláč

Koláč Janka

Koláč Janka

Cukr a žloutky utřeme do pěny, postupně přidáváme olej, kakao, mouku s práškem do pečiva a sníh. Těsto nalejeme na vymazaný a moukou vysypaný plech,... více o Koláč Janka

Makový dort

Makový dort

Žloutky vyšleháme s cukrem a vodou. Střídavě přidáváme sníh z bílků a mák smíchaný s moukou a práškem. Těsto upečeme v dortové formě. V trošce mléka... více o Makový dort

Řezy s vitamínem

Řezy s vitamínem

Vyšleháme vejce s cukrem, přidáme kakao, olej a vodu. Potom vmícháme mouku s práškem. Těsto vlijeme na vymazaný plech a upečeme. Necháme vychladnout.... více o Řezy s vitamínem

Rýžový srnčí hřbet

Rýžový srnčí hřbet

Z 1/2 l mléka, Zlatého klasu a 120 g cukru uvaříme hustý pudink. Vlijeme do formy na srnčí hřbet, kterou jsme vypláchli studenou vodou. Na pudink... více o Rýžový srnčí hřbet

Francouzské karamelové kostky

Francouzské karamelové kostky

Z bílků a krystalového cukru vyšleháme tuhý sníh. Postupně přidáme olej, žloutky a zlehka přimícháváme prosátou mouku s kypřícím práškem a kakao.... více o Francouzské karamelové kostky

Dětský dort - ježek

Dětský dort - ježek

Těsto: bílky vyšleháme, přidáme krystalový cukr a došleháme na tuhý sníh. Do hotového sněhu opatrně vmícháme žloutky smíchané z troškou vody. Nakonec... více o Dětský dort - ježek

Plnené Bebe keksy

Plnené Bebe keksy

Z mlieka, žĺtka, Zlatého klasu a vanilkového cukru uvaríme puding a necháme ho vychladnúť. Počas chladenia občas premiešame. Zmäknutú Heru, práškový... více o Plnené Bebe keksy

Tvarohový koláč II.

Tvarohový koláč II.

Těsto rozválíme a položíme na plech. Žloutky vyšleháme se 100 g cukru, přidáme v mléce rozmíchaný Zlatý klas, vanilkový cukr a tvaroh. Vlijeme na... více o Tvarohový koláč II.

Doporučujeme

35 minut
Zapečené noky s rajčaty a mletým masem

Zapečené noky s rajčaty a mletým masem

10 minut
Brokolicová polévka se smetanou

Brokolicová polévka se smetanou

40 minut
Kotlety s ořechy a smaženou cibulkou

Kotlety s ořechy a smaženou cibulkou

Poslední sledované recepty

27
Pečené vepřové ocásky (nejen) s bramborami
Pečené vepřové ocásky …
24
Nebeská Máňa
Nebeská Máňa
19
Rychlá bábovka
Rychlá bábovka
19
Vepřové výpečky s bramboráčky a špenátem s bešamelem
Vepřové výpečky s…
17
Kynutá skořicová bábovka
Kynutá skořicová bábovka

Zajímavé články

Od pondělí do pátku: Bleskové bramborové noky 5x jinak
Od pondělí do pátku: Bleskové bramborové noky 5x…
Dýňová polévka: 6 osvědčených tipů, jak na ni!
Dýňová polévka: 6 osvědčených tipů, jak na ni!
Nejpovedenější dorty na Halloween: Mohou být strašidelné, až děsivé, ale i elegantní a krásné
Nejpovedenější dorty na Halloween: Mohou být…
Pečené kaštany: Příprava v troubě je jednoduchá a chutnají jako z trhu
Pečené kaštany: Příprava v troubě je jednoduchá a…
Jak ještě zpracovat jablka? Uvařte z nich skvělou přesnídávku nebo povidla bez práce
Jak ještě zpracovat jablka? Uvařte z nich skvělou…
AHA.cz Dračice Šafářová vyrazila do společnosti: Brada spadla i Plekancovi!

Dračice Šafářová vyrazila do společnosti: Brada spadla i Plekancovi!

Mimibazar Jak šetrně dětem pomoci při rýmě: Naučte je smrkat a zkuste homeopatika

Jak šetrně dětem pomoci při rýmě: Naučte je smrkat a zkuste homeopatika

Dáma.cz Největší smolaři v lásce podle zvěrokruhu: Tato znamení nikdo nechce

Největší smolaři v lásce podle zvěrokruhu: Tato znamení nikdo nechce

Blesk pro ženy Nejkrásnější róby z Academy Museum Gala 2025: Přehlídka bez jediné chybičky

Nejkrásnější róby z Academy Museum Gala 2025: Přehlídka bez jediné chybičky

Ženy.cz Partner(ka) má ADHD. Jak to přežít a co když jste na tom stejně?

Partner(ka) má ADHD. Jak to přežít a co když jste na tom stejně?

Blesk.cz Degradovaný princ Andrew: Nechtějí ho ani na korunovaci!

Degradovaný princ Andrew: Nechtějí ho ani na korunovaci!

SportRevue.cz Z milionáře žebrákem. 11 sportovců, kteří přišli (skoro) o všechno

Z milionáře žebrákem. 11 sportovců, kteří přišli (skoro) o všechno

Maminka.cz Táta pěti dětí se dozvěděl, že čtyři z nich nejsou jeho vlastní. Mám je rád všechny, ale dědit bude jen 'moje krev', říká

Táta pěti dětí se dozvěděl, že čtyři z nich nejsou jeho vlastní. Mám je rád všechny, ale dědit bude jen 'moje krev', říká

Blesk Horoskopy Co o vás říká číslo narození? Ukazuje vaši minulost a prozradí silné a slabé stránky

Co o vás říká číslo narození? Ukazuje vaši minulost a prozradí silné a slabé stránky

Nedávno navštívené recepty:

Bramborový salát s olejem Carpaccio z lososa Piškotový dort s jahodami
Skvělý těstovinový salát Jahodové tiramisu II. Cizrnová pomazánka
Turistická pomazánka Masové knedlíčky v rajské omáčce Velmi snadná žampionová omáčka
Rychlý nepečený moučník z polenty Bylinkové (nejen) hovězí maso na houbách Rychlý sváteční perník s náplní - i jako beránek

Další doporučené ingredience:

Zeleninové lečo Zeleninové nudle Zeleninový banán Zeleninový fenykl Zeleninový salát
Zeleninový vývar Zelený čaj Zelí Zelné listy Zeměžluč
Zlatý sirup Zmrzlina Zmrzlina Carte d’Or Crème Caramel Zmrzlina Carte d’Or Tiramisù Zmrzlinové oplatky
Zrní Ztužený tuk Ztužovač šlehačky Zvěřina Žaludek
  • Recepty.cz
  • Pomocníci
  • Databáze ingrediencí
  • Zlatý klas
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact