Kůži kachních prsou pokrájíme do mřížky. Prsa osolíme, opepříme a dáme osmažit do rozpálené pánve bez tuku osmažit. Smažíme nejprve kůží dolů, cca 4-5...
více o Kachní prsa s fenyklem a brusinkami
V pánvi necháme rozpustit máslo s troškou oleje, přisypeme na slabší klínky pokrájené fenykly a na kolečka pokrájený pórek. Smažíme dosklovata, za...
více o Fenyklová směs
Na nudličky pokrájený fenykl osmažíme na kousku másla dosklovata, poté přidáme i krátce osmažit pokrájenou šunku a nasekaný česnek, přidáme muškátový...
více o Fenykl (nejen) se šunkou zapečený
Brambory pokrájíme na plátky. Polovinou plátků zaplníme dno máslem nebo olejem vymazaného pekáčku, na které nasypeme trochu čerstvě nasekaného...
více o Gratinované brambory (nejen) s fenyklem
Maso dle vlastního výběru pokrájíme na nudličky(kostky), osolíme a okořeníme. V pánvi s rozpáleným olejem zprudka osmažíme dozlatova a ke konci...
více o Fenyklová minutka s kořeněným masem
Pomeranč oloupeme a pokrájíme na kousky. Fenykl očistíme a pokrájíme na slabé nudličky. Obojí dáme do mísy a opepříme. Olej, šťávu a sůl vyšleháme v...
více o Fenyklový salát s pomerančem
Očištěné a vykuchané ryby nakrájejte na kousky a nechte stranou v chladu. Odkrojky a kosti uchovejte. Krevety vyloupejte a odstraňte střívko, skořápky...
více o Italská rybí polévka „caciucco“