• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Grilování & BBQ Džemy a marmelády
  • Recepty.cz
  • Pomocníci
  • Databáze ingrediencí
  • Želatina plátková

Želatina plátková

Podobné ingredience

  • Bílá želatina
  • Červená želatina
  • Cukrářská želatina
 

Recepty vytvořené za použití této ingredience

120 minut
Vaječná tlačenka

Vaječná tlačenka

Vejce uvaříme natvrdo a oloupeme. Moravanku scedíme a nálev dáme stranou. Cibuli očistíme a nasekáme najemno. Šunku, okurky i větší kusy nakládané... více o Vaječná tlačenka

110 minut
Pork pie podle The Real Meat Society

Pork pie podle The Real Meat Society

Nejprve připravte vepřovou náplň. Mleté maso dejte do mísy, ochuťte jej šalvějí, solí, pepřem a důkladně promíchejte. Dejte stranou. Do rendlíku... více o Pork pie podle The Real Meat Society

25 minut
Panna cotta s lesním ovocem

Panna cotta s lesním ovocem

Do hrnce se studenou vodou vložte plátky želatiny a nechte ji odstát, aby změkla a nabobtnala. Oba druhy smetany nalijte do kastrůlku, přidejte cukr a... více o Panna cotta s lesním ovocem

25 minut
Panna cotta s borůvkovým přelivem

Panna cotta s borůvkovým přelivem

Do hrnce se studenou vodou vložte plátky želatiny a nechte ji odstát, aby změkla a mírně nabobtnala. Smetanu nalijte do kastrůlku, na středním plameni... více o Panna cotta s borůvkovým přelivem

25 minut
Čokoládová panna cotta

Čokoládová panna cotta

Do hrnce se studenou vodou vložte plátky želatiny a nechte ji odstát, aby změkla a nabobtnala. Smetanu nalijte do kastrůlku, na středním plameni ji... více o Čokoládová panna cotta

90 minut
Mramorový dort s čokoládovou polevou

Mramorový dort s čokoládovou polevou

Ve dvou malých miskách rozpusťte obě čokolády – ve vodní lázni nebo v mikrovlnné troubě. Máslo a cukr utřete do pěny a poté po jednom zašlehejte vejce... více o Mramorový dort s čokoládovou polevou

40 minut
Panna cotta s rebarborovým přelivem

Panna cotta s rebarborovým přelivem

Plátky želatiny namočte do misky se studenou vodou. Do rendlíku vlijte smetanu, přidejte cukr a semínka vanilkového lusku. Míchejte, dokud se cukr... více o Panna cotta s rebarborovým přelivem

30 minut
Šarlota s kokosovými tyčinkami

Šarlota s kokosovými tyčinkami

Želatinu namočte podle návodu na obalu. V míse smíchejte Pribináčky v kelímku s cukry a borůvkovou marmeládou. Smetanu vyšlehejte, nemusí být úplně... více o Šarlota s kokosovými tyčinkami

50 minut
Marshmallows

Marshmallows

Pekáček vyložte potravinovou fólií a lehce ji potřete olejem. Želatinu namočte ve 120 ml vody. Asi 90 ml vody ohřejte a svařte s krupicovým cukrem a... více o Marshmallows

50 minut
Čokoládové marshmallows

Čokoládové marshmallows

Pekáček s vyšším okrajem o velikosti 20x20cm vyložte potravinovou fólií a lehce ji potřete olejem. Asi 90ml vody zahřejte a promíchejte s prosátým... více o Čokoládové marshmallows

20 minut
Fondán

Fondán

Namočte plátky želatiny asi na 10 minut do misky se studenou vodou. Dobře je vyždímejte a po jednom rozmíchejte v 60 ml teplé vody, až se želatina... více o Fondán

Šlehačkový dort s banány

Šlehačkový dort s banány

Korpus: Z bílků ušleháme tuhý sníh, zašleháme cukr, žloutky a olej, ručně přimícháme mouku a kakao. Nalijeme do vymazané formy a zvolna upečeme.... více o Šlehačkový dort s banány

180 minut
Mandarinkové želé se zmrzlinou

Mandarinkové želé se zmrzlinou

Cukr svařte s vodou, až se rozpustí. Zašlehejte vymačkanou želatinu a šťávu, nechte 2 až 3 hodiny v chladu. Podávejte s kopečkem zmrzliny.... více o Mandarinkové želé se zmrzlinou

Jogurtový cappuccino dort

Jogurtový cappuccino dort

1 - PŘIPRAVÍME TĚSTO - mouku, cukr krupici, 1 kelímek kysané smetany, lžičku prášku do pečiva, změklé máslo, kakao a vejce ušleháme do hladkého těsta ... více o Jogurtový cappuccino dort

45 minut
Italská trikolora

Italská trikolora

Želatina a agar-agar jsou v molekulární gastronomii základními pomůckami. Potřebný tvar jim dodají „lékařské“ nástroje – injekční stříkačka a gumové... více o Italská trikolora

Citronová roláda s tvarohovým krémem

Citronová roláda s tvarohovým krémem

Bílky vyšleháme s 1/2 cukru na tuhý sníh. Žloutky s 1/2 cukru do pěny. Hmoty spojíme a vmícháme mouku s kypřidlem, kůrou a solamylem. Těsto vlijeme na... více o Citronová roláda s tvarohovým krémem

Nepečená charlotta s drobným ovocem

Nepečená charlotta s drobným ovocem

Připravíme si 6 hrníčků se širokým dnem o objemu 200-250 ml, lehce vytřeme stěny olejem (nebo vodou) a pak vnitřek vyložíme průhlednou fólií. Cukr s... více o Nepečená charlotta s drobným ovocem

Lehké ovocné řezy

Lehké ovocné řezy

Korpus: Ušleháme vejce s cukrem, ručně vmícháme mouku s práškem a olej. Vše nalijeme na vymazaný a vysypaný plech a pečeme v předehřáté troubě na 180... více o Lehké ovocné řezy

Jahodový dort s myškami

Jahodový dort s myškami

Korpus: vejce, vanilkový a moučkový cukr ušleháme do pěny. Přidáme mouku smíchanou s práškem do pečiva, máslo a vše elektrickým šlehačem krátce... více o Jahodový dort s myškami

Dort s ovocem a želatinou

Dort s ovocem a želatinou

Na vychladlý dortový korpus (uzavřený v dortové formě) natřeme marmeládu. Do misky dáme měkký tvaroh, jogurt, kysanou smetanu, moučkový cukr a... více o Dort s ovocem a želatinou

Smetanové řezy

Smetanové řezy

V míse vyšleháme do pěny vejce, cukr a vanilkový cukr a za postupného střídání přidáme mouku s práškem do pečiva a solamylem. Těsto vylijeme do plechu... více o Smetanové řezy

120 minut
Lehký jahodový dortík

Lehký jahodový dortík

Vejce ušleháme do pěny, přidáváme cukr a sůl a šleháme tak dlouho, dokud se cukr nerozpustí. Prosijeme mouku se škrobovou moučkou a opatrně vmícháme... více o Lehký jahodový dortík

Šneci a lá Versailes - recept z roku 1904

Šneci a lá Versailes - recept z roku…

Šnečí tělíčka jemně usekáme. Utřeme máslo se sardelovou pastou, a citronovou kůrou. S vejcem třeme dále. Přidáme strouhanku a zamícháme se smetanou na... více o Šneci a lá Versailes - recept z roku 1904

30 minut
Tvarohový pohár

Tvarohový pohár

Želatinu dáme do studené vody nabobtnat. Tvaroh, mléko a sůl vyšleháme do lehkého krému. Z želatiny vymačkáme přebytečnou vodu a rozpustíme ji ve 4... více o Tvarohový pohár

Doporučujeme

25 minut
Topinky s pestem, rajčaty a mozzarellou

Topinky s pestem, rajčaty a…

60 minut
Domácí rybízová marmeláda

Domácí rybízová marmeláda

40 minut
Krůtí špízy yakitori

Krůtí špízy yakitori

Poslední sledované recepty

188
Grilovaná zelenina s omáčkou chimichurri a fetou
Grilovaná zelenina s…
58
Dýňová tortila
Dýňová tortila
38
Celozrnný chléb z domácí pekárny
Celozrnný chléb z domácí…
28
Guláš (nejen) se žampiony
Guláš (nejen) se žampiony
27
Šneky z listového těsta
Šneky z listového těsta

Zajímavé články

Jak zamrazit jahody, aby si zachovaly chuť a vůni? Tyhle 4 způsoby jsou nejlepší
Jak zamrazit jahody, aby si zachovaly chuť a vůni…
Zmrzlina, kterou připravíte jen v sáčku: Geniální vynález na chatu, když udeří letní vedra
Zmrzlina, kterou připravíte jen v sáčku: Geniální…
Jídlo a pití do vedra: Co vás osvěží víc než zmrzlina nebo vychlazené pivo?
Jídlo a pití do vedra: Co vás osvěží víc než…
Od pondělí do pátku: Studené večeře jsou ideální do horkého počasí. Tyto připravíte do 30 minut!
Od pondělí do pátku: Studené večeře jsou ideální…
Co uvařit hladovým dětem o prázdninách? 10 osvědčených receptů, které vytrhnou trn z paty zoufalým maminkám i babičkám
Co uvařit hladovým dětem o prázdninách? 10…
AHA.cz Momenty z Bezosovy svatby století: Usměvavá nevěsta, otrávené služebné

Momenty z Bezosovy svatby století: Usměvavá nevěsta, otrávené služebné

Mimibazar Čtení na léto: Hříšný jako Jesse - erotický román, který tě nenechá spát

Čtení na léto: Hříšný jako Jesse - erotický román, který tě nenechá spát

Dáma.cz Nejpohodlnější boty roku musíte mít: Jaké tenisky letos nebudete chtít zout?

Nejpohodlnější boty roku musíte mít: Jaké tenisky letos nebudete chtít zout?

Blesk pro ženy Léto bez puchýřů? Pořiďte si tyto chytré pomocníky podle rad stylistky!

Léto bez puchýřů? Pořiďte si tyto chytré pomocníky podle rad stylistky!

Ženy.cz Horko snášíte čtyřikrát jinak. Záleží, v jaké fázi cyklu zrovna jste

Horko snášíte čtyřikrát jinak. Záleží, v jaké fázi cyklu zrovna jste

Blesk.cz Jak si novopečená paní Bezosová nechala zohyzdit tvářičku: Z krásky je kus plastu!

Jak si novopečená paní Bezosová nechala zohyzdit tvářičku: Z krásky je kus plastu!

SportRevue.cz FOTO: Fotbalista Mauro Zarate v Evropě pohořel. Mnohem víc zaujala jeho manželka

FOTO: Fotbalista Mauro Zarate v Evropě pohořel. Mnohem víc zaujala jeho manželka

Maminka.cz Ve dvou letech platila za nejkrásnější batole na světě. Jak vypadá a žije „živá panenka“ Aira Marie Brown dnes?

Ve dvou letech platila za nejkrásnější batole na světě. Jak vypadá a žije „živá panenka“ Aira Marie Brown dnes?

Blesk Horoskopy Mistrovská čísla 11, 22 a 33: Víme, co prozradí o vašem životě!

Mistrovská čísla 11, 22 a 33: Víme, co prozradí o vašem životě!

Nedávno navštívené recepty:

Telecí řízky Meruňkové knedlíky po lechtalsku Hrníčkový perník 1.
Vánoční krůta Rybí pomazánka III. Mňamková pomazánka z Nivy
Dětská mléková polévka Květákové placičky se šunkou a sýrem Košíčky nebo kornouty na zmrzlinu
Játrové knedlíčky mojí babičky Dědovy škubánky na slano Kořeněné kuřecí řízky v těstíčku

Další doporučené ingredience:

Ztužený tuk Ztužovač šlehačky Zvěřina Žaludek Žaludky
Žampionová polévka v sáčku Žampiony Želatina Želatina - mletá Želatina na vaječnou tlačenku
Želatinový ztužovač Želé Želé bonbony Želé dortové Želírovací cukr
Želírovací prostředek Žemle Žervé Žitná hladká mouka Žitná chlebová mouka
  • Recepty.cz
  • Pomocníci
  • Databáze ingrediencí
  • Želatina plátková
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact