• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Dezerty Grilování & BBQ
  • Recepty.cz
  • Pomocníci
  • Databáze ingrediencí
  • Zbytky cukroví

Zbytky cukroví

Podobné ingredience

  • Linecké těsto na DIA cukroví
  • Upečené neslepené linecké cukroví
  • Zbytky
 

Recepty vytvořené za použití této ingredience

35 minut
Koláč s kaki a skyrem

Koláč s kaki a skyrem

Do mixéru dejte cukroví, na kousky pokrájené máslo a většinu ořechů. Vše rozmixujte na drobenku. Formu vytřete máslem, nasypte do ní drobenku a dobře... více o Koláč s kaki a skyrem

Zákusek ze zbylého cukroví

Zákusek ze zbylého cukroví

Zbylé cukroví (já jsem dělala asi z půl kila vanilkových rohlíčků) rozemeleme a přidáme vejce, olej, vanilku a mouku s práškem do pečiva. Vytvoříme... více o Zákusek ze zbylého cukroví

Rumové řezy ze zbylého cukroví

Rumové řezy ze zbylého cukroví

Ušleháme žloutky s cukrem a horkou vodou do pěny, přidáme mouku s práškem a nakonec vmícháme sníh z bílků. Upečeme na plechu vyloženém pečícím papírem... více o Rumové řezy ze zbylého cukroví

30 minut
Kuličky miš-maš

Kuličky miš-maš

Všechny odřezky z koláčů rozmixujeme, přidáme džem, máslo, rum a rozinky a dobře promícháme. Tvarujeme kuličky a obalíme v kokosu nebo ořeších.... více o Kuličky miš-maš

Vločkové nepečené hrudky

Vločkové nepečené hrudky

Na suché pánvi opražíme do zlatova ovesné vločky. K nim pak přidáme ostatní ingredience a nakonec i rozpuštěnou čokoládu na vaření. Množství všeho... více o Vločkové nepečené hrudky

Doporučujeme

20 minut
Grilovaný losos ve slanině

Grilovaný losos ve slanině

30 minut
Třešňový kompot

Třešňový kompot

40 minut
Citronové orzo se špenátem

Citronové orzo se špenátem

Poslední sledované recepty

41
Klasické lečo
Klasické lečo
39
TZATZIKI - originální řecký recept
TZATZIKI - originální…
38
Výborná chlebíčková pomazánka
Výborná chlebíčková…
35
Třešňová marmeláda
Třešňová marmeláda
34
Rajčatový salát III.
Rajčatový salát III.

Zajímavé články

Neuvěřitelné trojrozměrné želé dorty jsou jako umělecká díla. Australanka s nimi sklízí úspěch po celém světě
Neuvěřitelné trojrozměrné želé dorty jsou jako…
Chalupářské recepty: Užijte si všechny chutě, které léto nabízí
Chalupářské recepty: Užijte si všechny chutě,…
Ledové latte, frappé nebo cold brew: Co o vás prozradí vaše oblíbená ledová káva?
Ledové latte, frappé nebo cold brew: Co o vás…
Variace na bublaninu s ovocem: Skvělé recepty, které využijete celé léto
Variace na bublaninu s ovocem: Skvělé recepty,…
Ovocná galetka: Sladkou královnu letních moučníků upečete i bez koláčové formy
Ovocná galetka: Sladkou královnu letních moučníků…
AHA.cz Arichteva poodhalila důvod rozpadu 3v1: Jinak to nešlo

Arichteva poodhalila důvod rozpadu 3v1: Jinak to nešlo

Mimibazar Čtení na léto: Hříšný jako Jesse - erotický román, který tě nenechá spát

Čtení na léto: Hříšný jako Jesse - erotický román, který tě nenechá spát

Dáma.cz Nenávist podle znamení: Ryby nenávidí agresi, Raci kritiku a Lvi úspěch druhých

Nenávist podle znamení: Ryby nenávidí agresi, Raci kritiku a Lvi úspěch druhých

Blesk pro ženy Horoskop na další týden: Kdo si finančně přilepší a kdo by měl upustit od přílišné kritiky?

Horoskop na další týden: Kdo si finančně přilepší a kdo by měl upustit od přílišné kritiky?

Ženy.cz Ani příliš huňaté, ani tenké: Jak na správné obočí, které bude ladit s vaší tváří?

Ani příliš huňaté, ani tenké: Jak na správné obočí, které bude ladit s vaší tváří?

Blesk.cz Pyžamovou party miliardáře Bezose narušili demonstranti!

Pyžamovou party miliardáře Bezose narušili demonstranti!

SportRevue.cz VIDEO: To musíte vidět! 17 neuvěřitelných sportovních propadáků, kiksů a trapasů

VIDEO: To musíte vidět! 17 neuvěřitelných sportovních propadáků, kiksů a trapasů

Maminka.cz Pobuřující a zvrhlé? Nikoli, takhle se vychovávalo za dob našich prababiček. Neuvěřitelné fotografie jsou důkazem!

Pobuřující a zvrhlé? Nikoli, takhle se vychovávalo za dob našich prababiček. Neuvěřitelné fotografie jsou důkazem!

Blesk Horoskopy Horoskop na další týden: Kdo si finančně přilepší a kdo by měl upustit od přílišné kritiky?

Horoskop na další týden: Kdo si finančně přilepší a kdo by měl upustit od přílišné kritiky?

Nedávno navštívené recepty:

Nakládané ryby na kyselo Salát ze syrové červené řepy Ajvar tety Milice
Fazolová polévka II. Lovecké řízky Pangasius zapečený se sýrem
Rybízový koláč s kokosem Kuřecí prsa na pórku Kynuté pletýnky - smažené
Mandlový dort DIA Bezinkový džem (rosol) - květový Krupicová kaše

Další doporučené ingredience:

Zavářka Závin Vitana Zavináče Zázvor Zázvor - mletý
Zázvorky Zázvorová pasta Zázvorový sirup Zbojnická klobása Zbytky
Zelená čočka Zelená chilli paprička Zelená nať Zelená paprika Zelené boby
Zelené fazolky Zelené fazolky - sterilované Zelené olivy Zelenina Zeleninová nať
  • Recepty.cz
  • Pomocníci
  • Databáze ingrediencí
  • Zbytky cukroví
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact