• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Dezerty Grilování & BBQ
  • Recepty.cz
  • Pomocníci
  • Databáze ingrediencí
  • Zahradní šneci

Zahradní šneci

 

Recepty vytvořené za použití této ingredience

50 minut
Zapečení šneci s bylinkovým máslem

Zapečení šneci s bylinkovým máslem

Šnečí maso dejte do kastrolu, přidejte najemno nasekaný pórek a 2 stroužky česneku. Osolte, opepřete a zalijte vínem. Zvolna vařte do změknutí, asi 20... více o Zapečení šneci s bylinkovým máslem

240 minut
Šneci po Burgundsku

Šneci po Burgundsku

Šneky vaříme ve vodě s octem okolo jedné hodiny, pak je vyjmeme a vidličkou oddělíme maso od ulit. Ulity vrátíme do vody s octem a necháme vyvařit... více o Šneci po Burgundsku

50 minut
Šneci s bylinkovým máslem

Šneci s bylinkovým máslem

Nejdříve si připravte bylinkové máslo. Lehce změklé máslo smíchejte se všemi ostatními ingrediencemi. Šnečí maso lze koupit už upravené v nálevu.... více o Šneci s bylinkovým máslem

40 minut
Šnečí tajemství

Šnečí tajemství

Na másle zpěníme cibulku, přidáme celer, sůl, pepř, muškátový květ, lehce opečeme, zalijeme vývarem a vaříme do změknutí. Přidáme smetanu, svaříme,... více o Šnečí tajemství

Šneci á la Auberge de Provence

Šneci á la Auberge de Provence

*Šneky je třeba nechat 15 dní bez potravy v krabici s otvory, aby mohli dýchat. Pak šneky vyndáme, nožem odtrhneme bělavý film, který uzavírá ulitu, a... více o Šneci á la Auberge de Provence

Vánoční šneci

Vánoční šneci

Mám již koupené šneky uvařené v bujónu (48 ks), které koupím na internetu. Nejsou to naši zahradní šneci, ale afričtí, kteří mají nejlepší chuť. K... více o Vánoční šneci

Šneci a lá Versailes - recept z roku 1904

Šneci a lá Versailes - recept z roku…

Šnečí tělíčka jemně usekáme. Utřeme máslo se sardelovou pastou, a citronovou kůrou. S vejcem třeme dále. Přidáme strouhanku a zamícháme se smetanou na... více o Šneci a lá Versailes - recept z roku 1904

Šneci na jehle

Šneci na jehle

Uvařené šneky zabalíme do plátků šunky a napíchneme na malou jehlu (používají se na španělské ptáčky). Z každé strany šunkového závitku dáme 1/2... více o Šneci na jehle

Šnek zahradní a jeho úprava

Šnek zahradní a jeho úprava

Šneky očistíme a opláchneme ve studené vodě. Dáme vařit dostatečné množství vody, a do vařící se naházíme šneky. Vaříme 10 min. Potom vyjmeme cedníkem... více o Šnek zahradní a jeho úprava

Doporučujeme

40 minut
Masové koule zapečené v rajčatech

Masové koule zapečené v rajčatech

20 minut
Sirup ze smrkových výhonků

Sirup ze smrkových výhonků

60 minut
Jahodovorebarborový sypaný koláč

Jahodovorebarborový sypaný koláč

Poslední sledované recepty

94
Velikonoční nádivka
Velikonoční nádivka
46
Rajčatový salát III.
Rajčatový salát III.
44
Jednoduchá rajská omáčka
Jednoduchá rajská omáčka
42
Klasické lečo
Klasické lečo
39
Nebeská Máňa
Nebeská Máňa

Zajímavé články

Tvaroh, chameleon české kuchyně: Jaký se na co hodí a proč se ho nebát ani v teplé kuchyni
Tvaroh, chameleon české kuchyně: Jaký se na co…
Zavařte si rebarboru! Recepty na džem, kompot, sirup nebo čatní
Zavařte si rebarboru! Recepty na džem, kompot,…
3x moučník na víkend: Rebarborový koláč s drobenkou, tvarohové řezy s jahodami a rychlý banánový koláč
3x moučník na víkend: Rebarborový koláč s…
Nakládaný sýr je lahůdka! Podrobný návod, jak ho připravit, aby byl dokonalý
Nakládaný sýr je lahůdka! Podrobný návod, jak ho…
Houbová káva je hitem internetu. Jak chutná a v čem je lepší než ta klasická?
Houbová káva je hitem internetu. Jak chutná a v…
AHA.cz Neskutečná proměna Morávkové: Hubne díky melounům!

Neskutečná proměna Morávkové: Hubne díky melounům!

Mimibazar Jak vybrat ten nejvhodnější běžecký pás na doma a proč je výhodné si ho pořídit

Jak vybrat ten nejvhodnější běžecký pás na doma a proč je výhodné si ho pořídit

Dáma.cz Otestujte se: Podívejte se na obrázek a dozvíte se, jací jste. Mají psychologové pravdu?

Otestujte se: Podívejte se na obrázek a dozvíte se, jací jste. Mají psychologové pravdu?

Blesk pro ženy Na návštěvě u Heidi Janků: Knírač Eda je můj bodyguard do postele!

Na návštěvě u Heidi Janků: Knírač Eda je můj bodyguard do postele!

Ženy.cz Pomerančová kůže na zadku a stehnech: Nejlepší tipy a triky, jak se jí trvale zbavit

Pomerančová kůže na zadku a stehnech: Nejlepší tipy a triky, jak se jí trvale zbavit

Blesk.cz Vzpomínka vdovy po Žbirkovi (†69): Navštívila jejich první společné bydlení!

Vzpomínka vdovy po Žbirkovi (†69): Navštívila jejich první společné bydlení!

SportRevue.cz 16 nejdražších přestupů českých fotbalistů v historii. Králem je (stále) Pavel Nedvěd

16 nejdražších přestupů českých fotbalistů v historii. Králem je (stále) Pavel Nedvěd

Maminka.cz Příběh Martiny, kterou expartner polil kyselinou: Svého syna nikdy neuvidím, ale představu, jak asi vypadá, mám...

Příběh Martiny, kterou expartner polil kyselinou: Svého syna nikdy neuvidím, ale představu, jak asi vypadá, mám...

Blesk Horoskopy Alergie podle zvěrokruhu: Co nesnese vaše znamení?

Alergie podle zvěrokruhu: Co nesnese vaše znamení?

Nedávno navštívené recepty:

Plněná krůtí pečeně Zelné placky Těstoviny s brokolicí a žampiony
Krakonošův oběd Jihočeská lepenice Pikantní buřty v pivu a kečupu
Cuketa na smetaně II. Hlíva s přírodním masem - minutka Salát Caprese II
Banánovo – avokádové smoothie Margot řezy ....Danča Marináda na kuřecí maso s citrusy

Další doporučené ingredience:

Výpečky Vysočina Vysoký roštěnec Vývar Wasabi
Wei-su Whisky Worcestrová omáčka Yufka Zadní část zajíce
Zahušťovadlo Zaječí hřbet Zaječí maso Zákys Zakysaná smetana
Zakysaný krém Rama Zálivka Zasmážka Zavařenina Zavářka
  • Recepty.cz
  • Pomocníci
  • Databáze ingrediencí
  • Zahradní šneci
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact