• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Dezerty Grilování & BBQ
  • Recepty.cz
  • Pomocníci
  • Databáze ingrediencí
  • Zahradní šneci

Zahradní šneci

 

Recepty vytvořené za použití této ingredience

50 minut
Zapečení šneci s bylinkovým máslem

Zapečení šneci s bylinkovým máslem

Šnečí maso dejte do kastrolu, přidejte najemno nasekaný pórek a 2 stroužky česneku. Osolte, opepřete a zalijte vínem. Zvolna vařte do změknutí, asi 20... více o Zapečení šneci s bylinkovým máslem

240 minut
Šneci po Burgundsku

Šneci po Burgundsku

Šneky vaříme ve vodě s octem okolo jedné hodiny, pak je vyjmeme a vidličkou oddělíme maso od ulit. Ulity vrátíme do vody s octem a necháme vyvařit... více o Šneci po Burgundsku

50 minut
Šneci s bylinkovým máslem

Šneci s bylinkovým máslem

Nejdříve si připravte bylinkové máslo. Lehce změklé máslo smíchejte se všemi ostatními ingrediencemi. Šnečí maso lze koupit už upravené v nálevu.... více o Šneci s bylinkovým máslem

40 minut
Šnečí tajemství

Šnečí tajemství

Na másle zpěníme cibulku, přidáme celer, sůl, pepř, muškátový květ, lehce opečeme, zalijeme vývarem a vaříme do změknutí. Přidáme smetanu, svaříme,... více o Šnečí tajemství

Šneci á la Auberge de Provence

Šneci á la Auberge de Provence

*Šneky je třeba nechat 15 dní bez potravy v krabici s otvory, aby mohli dýchat. Pak šneky vyndáme, nožem odtrhneme bělavý film, který uzavírá ulitu, a... více o Šneci á la Auberge de Provence

Vánoční šneci

Vánoční šneci

Mám již koupené šneky uvařené v bujónu (48 ks), které koupím na internetu. Nejsou to naši zahradní šneci, ale afričtí, kteří mají nejlepší chuť. K... více o Vánoční šneci

Šneci a lá Versailes - recept z roku 1904

Šneci a lá Versailes - recept z roku…

Šnečí tělíčka jemně usekáme. Utřeme máslo se sardelovou pastou, a citronovou kůrou. S vejcem třeme dále. Přidáme strouhanku a zamícháme se smetanou na... více o Šneci a lá Versailes - recept z roku 1904

Šneci na jehle

Šneci na jehle

Uvařené šneky zabalíme do plátků šunky a napíchneme na malou jehlu (používají se na španělské ptáčky). Z každé strany šunkového závitku dáme 1/2... více o Šneci na jehle

Šnek zahradní a jeho úprava

Šnek zahradní a jeho úprava

Šneky očistíme a opláchneme ve studené vodě. Dáme vařit dostatečné množství vody, a do vařící se naházíme šneky. Vaříme 10 min. Potom vyjmeme cedníkem... více o Šnek zahradní a jeho úprava

Doporučujeme

30 minut
Buřtguláš podle časopisu F.O.O.D.

Buřtguláš podle časopisu F.O.O.D.

30 minut
Třešňový kompot

Třešňový kompot

40 minut
Citronové orzo se špenátem

Citronové orzo se špenátem

Poslední sledované recepty

96
Houbový guláš
Houbový guláš
48
Dýňová tortila
Dýňová tortila
45
Bramborový guláš se smetanou
Bramborový guláš se…
43
Máslové řízky
Máslové řízky
38
Celozrnný chléb z domácí pekárny
Celozrnný chléb z domácí…

Zajímavé články

Ovocná galetka: Sladkou královnu letních moučníků upečete i bez koláčové formy
Ovocná galetka: Sladkou královnu letních moučníků…
Vepřová panenka na grilu: Recept na šťavnatou večeři
Vepřová panenka na grilu: Recept na šťavnatou…
Jaké je tajemství dokonalé karamelizované cibule? Naučte se ji připravit jako šéfkuchař!
Jaké je tajemství dokonalé karamelizované cibule?…
Zmrzliny podle znamení zvěrokruhu: Jakou mraženou dobrotu vám hvězdy doporučují?
Zmrzliny podle znamení zvěrokruhu: Jakou mraženou…
Rýžové, ramen, skleněné nebo udon: Nejznámější asijské nudle a jak je použít
Rýžové, ramen, skleněné nebo udon: Nejznámější…
AHA.cz Kolik platí Soukup Agátě? Částce se nechce ani věřit

Kolik platí Soukup Agátě? Částce se nechce ani věřit

Mimibazar Čtení na léto: Hříšný jako Jesse - erotický román, který tě nenechá spát

Čtení na léto: Hříšný jako Jesse - erotický román, který tě nenechá spát

Dáma.cz Tyto kozačky ovládnou podzim: Zvolíte rebelský styl, eleganci, nebo pohodlí?

Tyto kozačky ovládnou podzim: Zvolíte rebelský styl, eleganci, nebo pohodlí?

Blesk pro ženy Největší hvězdy, které se kdy objevily na karlovarském festivalu: Kdo přijede letos?

Největší hvězdy, které se kdy objevily na karlovarském festivalu: Kdo přijede letos?

Ženy.cz Léto na horách pro celou rodinu: Objevte Katschberg s hotely Falkensteiner

Léto na horách pro celou rodinu: Objevte Katschberg s hotely Falkensteiner

Blesk.cz Taťána Kuchařová na večírku nadace Propolis33: Královna večera!

Taťána Kuchařová na večírku nadace Propolis33: Královna večera!

SportRevue.cz FOTO: Nahota na golfu? Nic zvláštního. Hřiště s jamkami naháče přitahují

FOTO: Nahota na golfu? Nic zvláštního. Hřiště s jamkami naháče přitahují

Maminka.cz Největší těhotenská bříška ve své přirozenosti. Tyto mámy za ně sklidily obdiv i urážky. A to, světe div se, i od žen!

Největší těhotenská bříška ve své přirozenosti. Tyto mámy za ně sklidily obdiv i urážky. A to, světe div se, i od žen!

Blesk Horoskopy Osud skrytý v hodině narození: Jste vášnivá, opatrná nebo společenská?

Osud skrytý v hodině narození: Jste vášnivá, opatrná nebo společenská?

Nedávno navštívené recepty:

Kefírová buchta III. Jidášky našich babiček Cuketa á la Čína
Kuřecí steak na bylinkovém másle Kuřecí maso na způsob Číny Caesar salát
Cuketa na orientální způsob Palačinkové řízky s bešamelem Svíčková Stroganoff
Jemné tvarohové lívance - kynuté Kořeněné kuře na česnekovém patizonu Červené zelí s jablky

Další doporučené ingredience:

Výpečky Vysočina Vysoký roštěnec Vývar Wasabi
Wei-su Whisky Worcestrová omáčka Yufka Zadní část zajíce
Zahušťovadlo Zaječí hřbet Zaječí maso Zákys Zakysaná smetana
Zakysaný krém Rama Zálivka Zasmážka Zavařenina Zavářka
  • Recepty.cz
  • Pomocníci
  • Databáze ingrediencí
  • Zahradní šneci
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact