• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Dezerty Grilování & BBQ
  • Recepty.cz
  • Pomocníci
  • Databáze ingrediencí
  • Worcestrová omáčka

Worcestrová omáčka

Podobné ingredience

  • Barbeque omáčka
  • BBQ omáčka
  • Boloňská omáčka
 

Recepty vytvořené za použití této ingredience

Madeirská omáčka

Madeirská omáčka

Na másle osmahneme nasekané žampiony, petrželku a na kostičky nakrájenou cibuli. Osmahnuté zaprášíme moukou, podlijeme vývarem a krátce povaříme.... více o Madeirská omáčka

Čína ze sójového masa

Čína ze sójového masa

Sójové maso naložíme na 20 min do vývaru z masoxu. Ze všech surovin uděláme omáčku, maso vyndáme z vývaru, vymačkáme a naložíme do omáčky. Necháme... více o Čína ze sójového masa

Marinovaní sledi

Marinovaní sledi

Vodu převaříme s octem, olejem a nakrájenou cibulí, přidáme sůl, pepř a nové koření, bobkový list, tymián a worchestrovou omáčku. Horkým odvarem... více o Marinovaní sledi

Moravský flamendr

Moravský flamendr

Maso nakrájíme na velmi tenké nudličky, posypeme moukou a vegetou, dobře promícháme, mírně osolíme a na rozpáleném oleji zprudka opečeme. Přidáme... více o Moravský flamendr

30 minut
Falešná humrová pomazánka

Falešná humrová pomazánka

Filé uvaříme v osolené vodě, po vychladnutí rozmačkáme vidličkou, smícháme s majonézou a bílým jogurtem, dochutíme citronem, špetkou cukru a kapkou... více o Falešná humrová pomazánka

Majonéza kořeněná

Majonéza kořeněná

Majonézu dáme do porcelánové misky, vše ostatní v uvedeném poměru postupně vmícháme a nakonec vše dobře promícháme metlou. Takto upravená kořeněná... více o Majonéza kořeněná

10 minut
Vlašský salát

Vlašský salát

Brambory, šunku a cibuli nakrájíme na jemné, ne příliš dlouhé nudličky, dáme je do mísy a přidáme k nim nudličky nakrájené lehce vymačkané okurky.... více o Vlašský salát

Vepřové maso s hráškem

Vepřové maso s hráškem

Maso nakrájíme na nudličky, osolíme, posypeme moukou a nepatrně opepříme. Pak maso zprudka opečeme na rozpáleném oleji. Opečené maso přelijeme vlažnou... více o Vepřové maso s hráškem

Zapékané roštěnky s křenem

Zapékané roštěnky s křenem

Roštěnky omyjeme, na okrajích nařízneme, naklepeme, osolíme, opepříme a poprášíme koriandrem. Nakonec maso lehce obalíme v mouce. Na pánvi rozehřejeme... více o Zapékané roštěnky s křenem

Těstovinový salát se žampiony

Těstovinový salát se žampiony

Těstoviny uvařit v osolené vodě, propláchnout studenou vodou a promíchat s olejem. Pokrájené žampiony osolit, podusit a nechat vychladnout. Ostatní... více o Těstovinový salát se žampiony

Brightonský roastbeef

Brightonský roastbeef

Z roštěnce pečlivě odstraníme všechny blány a nařízneme šlachy. Maso svážeme provázkem, osolíme, opepříme a necháme asi 1 hodinu odpočinout. Poté maso... více o Brightonský roastbeef

20 minut
Vepřová kýta rytíře Fryduše

Vepřová kýta rytíře Fryduše

Maso nakrájíme na plátky a naklepeme. Vejce rozšleháme, přidáme do něj všechny přísady a důkladně promícháme. Do marinády vložíme řízky a necháme v... více o Vepřová kýta rytíře Fryduše

Svíčková Wellington

Svíčková Wellington

Maso osolíme, pokapeme olejem, koření vetřeme do masa spolu s worchestrovou omáčkou. Necháme 2 hodiny odležet v chladnu, opečeme ze všech stran v... více o Svíčková Wellington

Drůbeží játra na jehle

Drůbeží játra na jehle

Játra omyjeme a nakrájíme na menší kostky. Žampiony a cibuli očistíme a nakrájíme na plátky. Slaninu nakrájíme na kostky. Na jehlu nebo špíz střídavě... více o Drůbeží játra na jehle

Marinované buřty

Marinované buřty

Uzeninu, cibuli a okurky nakrájíme, zalijeme marinádou a promícháme s majolkou. Vlijeme do litrové sklenice a necháme v chladničce 1-2 dny proležet.... více o Marinované buřty

Pomazánka ze sardinek

Pomazánka ze sardinek

Máslo utřeme do pěny, přidáme vidličkou rozmělněné sardinky, dobře rozmícháme za postupného přikapávání oleje ze sardinek. Nakonec přidáme drobně... více o Pomazánka ze sardinek

Tavená pomazánka

Tavená pomazánka

Utřeme sýr a máslo. K tomu přimícháme salám umletý na masovém strojku. Přidáme drobně rozsekané vejce a cibulku. Podle chuti osolíme a okořeníme... více o Tavená pomazánka

Roastbeef na portském se šalotkou

Roastbeef na portském se šalotkou

Opereme bylinky a otrháme lístky. Oloupeme česnek a obojí spolu s hořčicí, 2 lžícemi oleje a solí rozmixujeme. Rozpálíme troubu na 250 °C. Maso... více o Roastbeef na portském se šalotkou

10 minut
Pikantní smetanová omáčka

Pikantní smetanová omáčka

Majonézu rozmícháme s kečupem a smetanou. Potom do ní přidáme citronovou šťávu, worchestrovou omáčku, cukr, koření a dobře rozmícháme. Omáčku... více o Pikantní smetanová omáčka

Gratinované telecí řízky

Gratinované telecí řízky

Žampiony pokrájené na plátky podusíme na másle, osolíme, zalijeme rozšlehanými vejci a umícháme řídkou pomazánku. Telecí řízky nařízneme po obvodu na... více o Gratinované telecí řízky

Ševcovský mls

Ševcovský mls

Salám, cibuli a okurky umeleme na masovém mlýnku. Olej, hořčici, kečup, ocet, worchester a 3 kostky cukru svaříme. Po vychladnutí zamícháme do... více o Ševcovský mls

Čínská svíčková

Čínská svíčková

Maso nakrájíme na hranolky, zasypeme solamylem, promícháme s bílkem a zprudka opečeme na rozehřátém oleji. Přidáme pokrájený pórek, česnek, zázvor,... více o Čínská svíčková

Opékaná rybí směs

Opékaná rybí směs

Kapra a rybí filé nakrájíme na kousky, osolíme, obalíme v mouce smíchané s mletou paprikou a po obou stranách opečeme na pánvi s rozehřátým olejem.... více o Opékaná rybí směs

  • Předchozí stránka
  • 1
  • ...
  • 10
  • 11
  • 12

Doporučujeme

20 minut
Grilovaný losos ve slanině

Grilovaný losos ve slanině

30 minut
Rebarborový džem s vanilkou

Rebarborový džem s vanilkou

20 minut
Chřest s křupavou posýpkou a ztraceným vejcem

Chřest s křupavou posýpkou a…

Poslední sledované recepty

66
Jednoduchá rajská omáčka
Jednoduchá rajská omáčka
56
Nejlepší sekaná na světě, která nepraskne
Nejlepší sekaná na světě…
48
Výborná chlebíčková pomazánka
Výborná chlebíčková…
39
Květák - nakládaný, sterilovaný
Květák - nakládaný,…
37
Jednoduché kuře (slepice) na paprice
Jednoduché kuře (slepice…

Zajímavé články

Éčka pod drobnohledem: Co se skrývá za tajemnými kódy na obalech?
Éčka pod drobnohledem: Co se skrývá za tajemnými…
3x moučník na víkend: Spálený koláč, buchta s rebarborou a banánové vafle
3x moučník na víkend: Spálený koláč, buchta s…
Dietní grilování? 7 tipů, jak si ho užít a zároveň jíst zdravě
Dietní grilování? 7 tipů, jak si ho užít a…
Sladký orgasmus: Upečte si hříšně dobrý moučník, který budete milovat
Sladký orgasmus: Upečte si hříšně dobrý moučník,…
KVÍZ: Poznáte česká jídla podle jejich vtipných názvů? Otestujte se!
KVÍZ: Poznáte česká jídla podle jejich vtipných…
AHA.cz Adamec (77) na rozlučce s Bartoškou (†78): Našel novou lásku!

Adamec (77) na rozlučce s Bartoškou (†78): Našel novou lásku!

Mimibazar První pomoc při spálení od slunce, poranění, nevolnosti i jet lagu: Homeopatická cestovní lékárnička

První pomoc při spálení od slunce, poranění, nevolnosti i jet lagu: Homeopatická cestovní lékárnička

Dáma.cz Jogurt, džus, müsli: Škodlivé potraviny, které byste měla vyřadit z jídelníčku

Jogurt, džus, müsli: Škodlivé potraviny, které byste měla vyřadit z jídelníčku

Blesk pro ženy Leona Machálková vypadá v 58 letech přímo božsky! Prozradila módní tipy, díky kterým omládnete

Leona Machálková vypadá v 58 letech přímo božsky! Prozradila módní tipy, díky kterým omládnete

Ženy.cz Jak rychle usnout do 10, 60 a 120 vteřin. 3 vědecky ověřené metody

Jak rychle usnout do 10, 60 a 120 vteřin. 3 vědecky ověřené metody

Blesk.cz Agáta a Ornella: Rozkol v milionovém byznysu!

Agáta a Ornella: Rozkol v milionovém byznysu!

SportRevue.cz FOTO: Nazí cyklisté v ulicích. Naked Bike Ride frčí už v 80 městech světa

FOTO: Nazí cyklisté v ulicích. Naked Bike Ride frčí už v 80 městech světa

Maminka.cz Porod v detailu a bez příkras. Podívejte se na 102 snímků, které vás ohromí svou krásou i syrovostí

Porod v detailu a bez příkras. Podívejte se na 102 snímků, které vás ohromí svou krásou i syrovostí

Blesk Horoskopy Vidíte stále čísla 11:11 nebo 22:22? Víme, co to znamená!

Vidíte stále čísla 11:11 nebo 22:22? Víme, co to znamená!

Nedávno navštívené recepty:

Chudí rytíři Smetanová cibulačka Apple pie
Zelené fazolky s vejci Kuřecí kousky ve smetanové omáčce Černá buchta
Karamelová omáčka (poleva) Smažená zelenina po italsku Rychlé banánové lívance
Cuketová kolečka Zdravé palačinky Tradiční jablečný koláč

Další doporučené ingredience:

Výhonky munga Výhonky mungo Vyloupané nesolené pistacie Výpečky Vysočina
Vysoký roštěnec Vývar Wasabi Wei-su Whisky
Yufka Zadní část zajíce Zahradní šneci Zahušťovadlo Zaječí hřbet
Zaječí maso Zákys Zakysaná smetana Zakysaný krém Rama Zálivka
  • Recepty.cz
  • Pomocníci
  • Databáze ingrediencí
  • Worcestrová omáčka
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact