V hrnci rozpražíme kostky cukru a opatrně dolijeme vodou rozvaříme a přidáme vínovici a tresť. Promícháme a necháme v láhvích týden odpočinout....
více o Rum
Cukr pokropíme vodou a za stálého míchání upražíme na zlatavý karamel, odděláme z plotny, opatrně přilejeme 1,5 dcl mléka dáme na plotnu a povaříme. V...
více o Karamelový likér
Smetanu, cukr, vanilkový cukr převaříme, nalijeme na kokos a necháme 1 hod. stát. Pak přidáme vínovici, přecedíme do láhve, uzavřeme a necháme v...
více o Kokosový likér
Všechny bylinky POZOR VELMI OPATRNĚ VÁŽIT S MAX. PŘESNOSTÍ zalijeme vinovicí a necháme 14 dní neležet, poté přibarvíme odpáleným cukrem....
více o Domácí fernet