• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Dezerty Velikonoce
  • Recepty.cz
  • Pomocníci
  • Databáze ingrediencí
  • Vepřový vývar

Vepřový vývar

Podobné ingredience

  • Čínský vývar
  • Drůbeží vývar
  • Houbový vývar
 

Recepty vytvořené za použití této ingredience

Dnešní polévka

Dnešní polévka

Na másle osmahneme nakrájenou cibuli dozlatova, potom vklepneme vejce, trochu osolíme a osmažíme. Zalejeme horkou vodou (1 l), přidáme vepřový vývar,... více o Dnešní polévka

Uzená fazolačka

Uzená fazolačka

Fazole namočíme aspoň na 2 hodinky do vody, pak je v tlakovém hrnci uvaříme doměkka spolu s vývarem z uzeného, česnekem, bobkovým listem, novým... více o Uzená fazolačka

Řízečky s pórkem a žampiony

Řízečky s pórkem a žampiony

Maso nakrájet na proužky, opepřit a zaprášit moukou. Pórek nakrájet na kolečka, žampiony na tenké plátky. Na pánvi rozpálit olej, maso zprudka opéct.... více o Řízečky s pórkem a žampiony

30 minut
Rybí filé na labužnický způsob

Rybí filé na labužnický způsob

Brambory umyjeme, uvaříme ve slupce, oloupeme a pokrájíme na plátky. Stejně pokrájíme i vejce uvařená na tvrdo. Polovinou sádla vymastíme pekáč nebo... více o Rybí filé na labužnický způsob

30 minut
Smažené nudle na čínský způsob II.

Smažené nudle na čínský způsob II.

Uvařené široké nudle osmažíme v rozehřátém oleji. Cibulku pokrájíme na drobno, zpěníme v rozehřátém sádle, přidáme pokrájený pórek, pokrájenou papriku... více o Smažené nudle na čínský způsob II.

Vepřové maso na víně II.

Vepřové maso na víně II.

Maso nakrájíme na řízky, naklepeme, potom pokrájíme na hrubší nudličky a opražíme v rozehřátém sádle do zlatova. Osolíme, okořeníme mletým černým... více o Vepřové maso na víně II.

45 minut
Dračí oheň

Dračí oheň

Na oleji prudce opečeme kostky masa, přidáme nakrájenou cibuli, papriky, celé houby (pokud jsou větší, rozkrojíme je na poloviny), kostky ananasu.... více o Dračí oheň

Demikát

Demikát

Nakrájenou cibuli, sůl, papriku a kmín dáme do vývaru a vaříme asi 20 minut. Do polévkové mísy rozdrobíme brynzu a nalámaný chléb a zalejeme horkým... více o Demikát

30 minut
Ivančiny těstoviny

Ivančiny těstoviny

Na větší pánvi rozehřejeme tuk na smažení a do růžova na něm zpěníme nakrájenou cibuli. Stáhneme plamen, vložíme mleté syrové nebo vařené krájené maso... více o Ivančiny těstoviny

Masopustní pekáč

Masopustní pekáč

Plátky bůčku osolíme, opepříme, vložíme do pekáče, podlejeme částí vývaru a pečeme v troubě 20 minut. Během pečení 1x otočíme. Porce klobásky stočíme... více o Masopustní pekáč

Zapečený lilek s nivou

Zapečený lilek s nivou

Omyjeme lilky a podélně je rozkrojíme. Lžící vydlabeme vnitřky. Dužinu posolíme a necháme odležet. Na kostičky pokrájíme rajčata. Troubu předehřejeme... více o Zapečený lilek s nivou

Karnevalový guláš

Karnevalový guláš

Na sádle opečeme nakrájenou vepřovou plec. Přidáme jemně nasekanou cibuli a restujeme, až zezlátne. Zasypeme mletou paprikou a zalijeme vývarem. Měkké... více o Karnevalový guláš

30 minut
Jitrnice zapečené s chlebem

Jitrnice zapečené s chlebem

Na drobno nakrájenou cibuli opražíme na oleji, přidáme vytlačené jitrnice a promícháme. Necháme vychladnout. Chléb nakrájíme na 1 cm silné krajíce a... více o Jitrnice zapečené s chlebem

Plněné šnečí ulity

Plněné šnečí ulity

Tělíčka dáme do masového vývaru a ještě 0,5-1 hod. vaříme pro chuť. Vyndáme vychladíme a nasekáme na jemno. Namočené žemle v mléce vymačkáme a... více o Plněné šnečí ulity

Bůček jinak

Bůček jinak

Plát masa potřeme solí a pepřem, oloupaná, odjadřená jablka a švestky nakrájíme na drobno, položíme na maso a srolujeme - pevně omotáme nití a... více o Bůček jinak

Hovězí na houbách II.

Hovězí na houbách II.

Plátky po obvodu nařízneme, naklepeme, osolíme, opepříme, poprášíme moukou a prudce opečeme na tuku. Vyjmeme a do tuku po mase přidáme nakrájenou... více o Hovězí na houbách II.

Brambory dušené s houbami

Brambory dušené s houbami

Syrové brambory oloupeme omyjeme a nakrájíme na plátky, opláchnuté houby pokrájíme také na plátky. Cibuli nakrájíme na kostičky a zpěníme na oleji.... více o Brambory dušené s houbami

60 minut
Velikonoční nádivka

Velikonoční nádivka

Na kostičky nakrájené rohlíky namočíme do masového vývaru, přidáme žloutky, sekané kopřivy nebo petrželku, majonézu utřený česnek, na kostičky... více o Velikonoční nádivka

Flamendří česnečka

Flamendří česnečka

Do vývaru z masa dáme vařit nadrobno nakrájené brambory. Na jednu porci asi jedna veliká. Když jsou brambory měkké, přidáme majoránku a pustíme do ní... více o Flamendří česnečka

Pepřové řízky s meruňkovou omáčkou

Pepřové řízky s meruňkovou omáčkou

Zrnka pepře a nového koření nahrubo rozdrtíme a vsypeme na talíř. Maso omyjeme, osušíme a obalíme v rozdrceném koření. V pánvi rozehřejeme olej a... více o Pepřové řízky s meruňkovou omáčkou

60 minut
Čekanka v sýrové omáčce

Čekanka v sýrové omáčce

Čekankový košťál klínovitě vyřízněte. Do 3 l vody dejte 3 lžíce soli a citronovou šťávu, přiveďte k varu, potom vařte vždy 3-4 kusy čekanky 3 minuty.... více o Čekanka v sýrové omáčce

60 minut
Vepřové maso na víně

Vepřové maso na víně

Maso nakrájíme na řízky, naklepeme, potom nakrájíme na silnější nudle a opečeme v rozehřátém sádle do zlatova. Osolíme, okořeníme mletým pepřem,... více o Vepřové maso na víně

45 minut
Půlnoční cibulačka s párky

Půlnoční cibulačka s párky

Oloupanou cibuli nakrájíme na jemná kolečka a zpěníme ji na másle, přidáme mrkev nakrájenou na tenké nudličky nebo hrubě ustrouháme a chvíli dusíme.... více o Půlnoční cibulačka s párky

Špagety s mletým masem a zeleninou

Špagety s mletým masem a zeleninou

Nakrájenou cibulku orestujeme na másle, přidáme na kostičky krájenou mrkev, řapíkatý celer a petržel a chvilku podusíme. Pak přidáme mleté maso a za... více o Špagety s mletým masem a zeleninou

Maso s rýží po balkánsku

Maso s rýží po balkánsku

Maso nakrájíme na 2 cm velké kousky a 10 minut restujeme na oleji. Přidáme koření, rozmačkaný česnek, rajský protlak a horký vývar. Vaříme pod poklicí... více o Maso s rýží po balkánsku

Guláš z červené řepy

Guláš z červené řepy

Červenou řepu očistíme a nakrájíme na kostičky, klobásu nakrájíme na kolečka. slaninu také nakrájíme na kousky a rozškvaříme na pánvi. Přidáme... více o Guláš z červené řepy

40 minut
Jemná houbová polévka s mlékem

Jemná houbová polévka s mlékem

Čisté houby nakrájíme na tenké plátky a s drobně krájeným česnekem osmažíme na másle. Zalijeme polovinou masového vývaru, osolíme a mícháme až se... více o Jemná houbová polévka s mlékem

Fežoáda

Fežoáda

Na oleji orestujeme na kostičky nakrájené maso, osolíme, opepříme a opaprikujeme. Dále přidáme jemně nakrájenou cibuli, česnek, pórek a chvíli vše... více o Fežoáda

Květák po čínsku

Květák po čínsku

Maso nakrájíme na nudličky, přidáme sojovou omáčku, rozetřený česnek, trochu mletého zázvoru, posypeme škrobovou moučkou, přiklopíme a necháme asi 1... více o Květák po čínsku

Kotlety na čokoládě (Mexiko)

Kotlety na čokoládě (Mexiko)

Osolte a opepřete 4 vepřové kotlety, potřete olejem a prudce opékejte po obou stranách. Takto upravené maso odložte na teplé místo. Na sádle (2 lžíce)... více o Kotlety na čokoládě (Mexiko)

Dušený celer po čínsku

Dušený celer po čínsku

Celer očistíme a nahrubo postrouháme. Očištěnou cibuli pokrájíme nadrobno a zpěníme na rozehřátém oleji, přidáme prolisovaný česnek, postrouhaný celer... více o Dušený celer po čínsku

Čachochbili z kuřete

Čachochbili z kuřete

Kuře naporcujeme na větší kousky, na rozpáleném oleji prudce opečeme, osolíme, opepříme, podlijeme trochou vývaru, přidáme protlak a třený česnek a... více o Čachochbili z kuřete

Zapečená růžičková kapusta s uzeninou

Zapečená růžičková kapusta s uzeninou

Růžičkovou kapustu dobře očištěte a omyjte. Do 3 l vody přidejte sůl a když se začne vařit, vložte růžičkovou kapustu. Vařte ji 8 min. Vodu slijte,... více o Zapečená růžičková kapusta s uzeninou

GULÁŠ Z VEPŘOVÉHO MASA A ZELENINY

GULÁŠ Z VEPŘOVÉHO MASA A ZELENINY

Vepřové maso rozkrájíme na kostky, na rozehřátém tuku je ze všech stran důkladně opečeme, osolíme, opepříme a zalité.vývarem velmi mírně 30 minut... více o GULÁŠ Z VEPŘOVÉHO MASA A ZELENINY

Rajčatová omáčka II.

Rajčatová omáčka II.

Rajčata nakrájíme na čtvrtky, vložíme do kastrolu, podlijeme mírně vodou a rozdusíme je. Po krátkém zchladnutí je propasírujeme přes jemný cedník. Na... více o Rajčatová omáčka II.

30 minut
Bramborový salát na statkářský způsob

Bramborový salát na statkářský způsob

Brambory uvaříme, oloupeme a nakrájíme na kostky. Rajčata nakrájíme na dílky, salám a okurky na kostky. Brambory marinujeme v nálevu z vývaru, octa,... více o Bramborový salát na statkářský způsob

Bulharské kuře s lilkem

Bulharské kuře s lilkem

Porce kuřete osolíme a opečeme na rozpáleném másle. Přidáme papriku, jemně pokrájenou cibuli, zalijeme vývarem a dusíme na mírném ohni. Přidáme... více o Bulharské kuře s lilkem

Játra po tyrolsku

Játra po tyrolsku

Játra poprášíme mletým pepřem a hladkou moukou a z obou stran opečeme na sádle nebo oleji. Potom je osolíme, vyjmeme z tuku a udržujeme v teple. Ve... více o Játra po tyrolsku

Jemná polévka

Jemná polévka

Dobře očištěný a omytý pórek a oloupanou cibuli nakrájíme na nudličky a mírně osmahneme na másle. Zeleninu zasypeme moukou a ještě chvíli smažíme. Pak... více o Jemná polévka

45 minut
Zadělávané brambory

Zadělávané brambory

Omyté brambory uvaříme ve slupce a necháme vychladnout. Na másle necháme zesklovatět najemno posekanou cibuli, přidáme na malé kostky nakrájené maso a... více o Zadělávané brambory

70 minut
Chile Con Carne I.

Chile Con Carne I.

Fazole namočíme přes noc do neslaného vývaru. Druhý den fazole ve vývaru uvaříme s 1 nakrájenou cibulí. Do pánve dáme drobně nakrájenou slaninu,... více o Chile Con Carne I.

Dršťková polévka z hub

Dršťková polévka z hub

V kastrolu si na lžíci oleje rozškvaříme slaninu nakrájenou na kostičky a na ní osmahneme nahrubo nakrájenou cibuli do světlehněda. Přidáme houby... více o Dršťková polévka z hub

30 minut
Pekingské nudličky s kuřecím masem

Pekingské nudličky s kuřecím masem

Sójové nudličky spaříme vývarem a necháme 15 minut stát. Pak je scedíme a smícháme s kousky nakrájeného kuřecího masa. Na oleji zpěníme utřený česnek,... více o Pekingské nudličky s kuřecím masem

Paprikový salát se slaninou a fazolkami

Paprikový salát se slaninou a…

Fazolky omyjeme a uvaříme v osolené vodě doměkka. Slijeme a necháme okapat. Papriky nakrájíme na kostičky, cuketu na hranolky. Opereme salát, listy... více o Paprikový salát se slaninou a fazolkami

Hráškový krém

Hráškový krém

Hrášek vsypeme do vývaru, přidáme celer a vaříme doměkka. Pak umixujeme i s vývarem, vlijeme do hrnce, osolíme, přidáme tmavší jíšku, majoránku a... více o Hráškový krém

Cikánský řízek

Cikánský řízek

Maso obalíme ve směsi koření a mouky. Slaninu a cibuli nakrájíme na kostičky. Na pánvi orestujeme slaninu s masem. Na zbylém výpeku orestujeme cibuli,... více o Cikánský řízek

Ruské zeleninové ragú

Ruské zeleninové ragú

Na polovině másla osmažíme nakrájenou cibuli. Zeleninu nakrájíme a uvaříme v malém množství osolené vody. Z másla a mouky uděláme jíšku, zředíme ji... více o Ruské zeleninové ragú

60 minut
Brambory nakyselo

Brambory nakyselo

Uvařené brambory nakrájíme na silnější plátky. Na kostičky nakrájenou slaninu vyškvaříme na másle, přidáme mouku, když začne zlátnout přidáme cukr,... více o Brambory nakyselo

Husarské kotlety

Husarské kotlety

Vepřové kotlety naklepeme, osolíme, prudce opečeme po obou stranách na sádle a vyjmeme. Do výpeku přidáme na kostky nakrájený špek, nastrouhanou... více o Husarské kotlety

Rýže se zeleninou a kari

Rýže se zeleninou a kari

Na rozehřátém másle zesklovatíme rýži, zalijeme vývarem a pod pokličkou dusíme 20 minut. Mrkev nakrájíme na hranolky, ostatní zeleninu na kostičky,... více o Rýže se zeleninou a kari

  • Předchozí stránka
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • Další stránka

Doporučujeme

30 minut
Šťavnaté masové koule s parmazánem a rajčaty

Šťavnaté masové koule s parmazánem a…

20 minut
Chřestový salát s vejcem

Chřestový salát s vejcem

20 minut
Bylinkové kuře v marinádě chermoula

Bylinkové kuře v marinádě chermoula

Poslední sledované recepty

45
Bábovka s tvarohovou náplní
Bábovka s tvarohovou…
44
Kýta v žampionové omáčce
Kýta v žampionové omáčce
37
Dršťková polévka
Dršťková polévka
34
Šťavnatý mrkvový koláč (buchta) s ořechy - hrnková buchta podle Lidky
Šťavnatý mrkvový koláč …
28
Jednoduchá rajská omáčka
Jednoduchá rajská omáčka

Zajímavé články

Dorty ke Dni matek: Nechte se inspirovat těmi nejkrásnějšími
Dorty ke Dni matek: Nechte se inspirovat těmi…
Kvíz: Legrační názvy jídel. Jestlipak víte, co se za nimi skrývá?
Kvíz: Legrační názvy jídel. Jestlipak víte, co se…
Recept na nakládané ředkvičky. Užijte si křupavou superpotravinu po celý rok
Recept na nakládané ředkvičky. Užijte si křupavou…
Zelená je dobrá! Mechové muffiny vás okouzlí svou barvou i chutí
Zelená je dobrá! Mechové muffiny vás okouzlí svou…
Špízy: Recept na ty nejlepší, plné masa i zeleniny!
Špízy: Recept na ty nejlepší, plné masa i…
AHA.cz Životní změna u Leoše Mareše: Končí!

Životní změna u Leoše Mareše: Končí!

Mimibazar Vyzkoušeli jste: Vytřeno za pár minut. Inovovaný mop Spontex Express System+ šetří čas i záda

Vyzkoušeli jste: Vytřeno za pár minut. Inovovaný mop Spontex Express System+ šetří čas i záda

Dáma.cz 10 žen, o kterých neuvěříte, že existují: Jsou dílem přírody, nebo plastických chirurgů?

10 žen, o kterých neuvěříte, že existují: Jsou dílem přírody, nebo plastických chirurgů?

Blesk pro ženy Květnový úplněk ve Štíru zacílí na oblast vztahů, sexu a emocí. Nezadaní se mají na co těšit!

Květnový úplněk ve Štíru zacílí na oblast vztahů, sexu a emocí. Nezadaní se mají na co těšit!

Ženy.cz Orgasmus v přímém přenosu! Takhle vypadá vaše vagína zevnitř

Orgasmus v přímém přenosu! Takhle vypadá vaše vagína zevnitř

Blesk.cz Poslední filmové Vary Jiřího Bartošky: Mrazivá slova o loučení!

Poslední filmové Vary Jiřího Bartošky: Mrazivá slova o loučení!

SportRevue.cz FOTO: Divoké kočky z ringů a klecí. Podívejte se na 22 nejkrásnějších zápasnic všech dob

FOTO: Divoké kočky z ringů a klecí. Podívejte se na 22 nejkrásnějších zápasnic všech dob

Maminka.cz Herečka Pavla Vitázková v upřímné zpovědi o vážné nemoci své dcery: Barunka byla na pokraji smrti, osvěta je nutnost!

Herečka Pavla Vitázková v upřímné zpovědi o vážné nemoci své dcery: Barunka byla na pokraji smrti, osvěta je nutnost!

Blesk Horoskopy Květnový úplněk ve Štíru zacílí na oblast vztahů, sexu a emocí. Nezadaní se mají na co těšit!

Květnový úplněk ve Štíru zacílí na oblast vztahů, sexu a emocí. Nezadaní se mají na co těšit!

Nedávno navštívené recepty:

Flambované ovoce Nebeské řezy Podmáslový chléb - moc dobrý
Tvarohové koláče Moravská kapsička Chřestový salát s kozím sýrem
Dortík s pudinkovým krémem, hoblinkami, madlemi a džemem Koláč s nemletým mákem, ovocem a drobenkou Jednoduché rajčatové těstoviny s tuňákem
Krkovička s bylinkovým máslem Jednoduché švestkovo-makové kynuté knedlíky Krémová polévka z červené řepy

Další doporučené ingredience:

Vepřové ledvinky Vepřové maso Vepřové maso ve vlastní šťávě Vepřové nožičky Vepřové ramínko
Vepřové sádlo Vepřový bůček Vepřový jazyk Vepřový mozeček Vepřový perkelt
Vermouth Vermut bitter Vermut Dry Vermut Rosso Vídeňské párky
Vinná klobása Vinné hrozny Vinné kvasinky Vinné listy Vinný kámen
  • Recepty.cz
  • Pomocníci
  • Databáze ingrediencí
  • Vepřový vývar
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact